Epiphone Standard Plus Top
Pravidla fóra
Epiphone Standard Plus Top
Zdravím...Rozhodují se o koupit nějaké LP no a Epiphone Standard mě docela upoutala no hlavně asi to,že na Gibsonku nemám,tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo má nějakou zkušenost s tím to LP nebo třeba s Custom ... Jak to hraje... Moc dík
- 60'Rock_N'_Roll
Re: Epiphone Standard Plus Top
ano, dá se říci, že za tu cenu je předražený, ale bazarový kusy jsou fajn. po výměně snímačů ta kytara dostane úplně jiný rozměr.
pokud chceš, mohu ti nabídnout mojí starou epiphone les paul. mám už jiné kytary a tuto nevyužiji.
trziste/p-epiphone-les-paul-standard-t2 ... t=epiphone
(už jde tedy koupit pouze v původním stavu)
pokud chceš, mohu ti nabídnout mojí starou epiphone les paul. mám už jiné kytary a tuto nevyužiji.
trziste/p-epiphone-les-paul-standard-t2 ... t=epiphone
(už jde tedy koupit pouze v původním stavu)
Re: Epiphone Standard Plus Top
o epiphone toho bude tady na fóru spousta, jenom hledat...
já mám standarda a vcelku spokojenost. jako gibson to rozhodně hrát nebude, ani když tam dáš lepší snímače, ale zpracování je slušný.
jinak rozhodně bazar, jak psal 60´Rock_N´_Roll, je z čeho vybírat a cena novýho není nic moc
já mám standarda a vcelku spokojenost. jako gibson to rozhodně hrát nebude, ani když tam dáš lepší snímače, ale zpracování je slušný.
jinak rozhodně bazar, jak psal 60´Rock_N´_Roll, je z čeho vybírat a cena novýho není nic moc