multiefekt s elektikou na elektroakustickem kombu
Pravidla fóra
-
dblahousek
multiefekt s elektikou na elektroakustickem kombu
Ahoj. Ja mam kytaru Cort cr 100 bk a zajimalo by mně když mam elektroakusticke kombo jestli by mi fungoval multiefekt Digitech RP90 ? Děkuju
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: multiefekt s elektikou na elektroakustickem kombu
Fungovat bude - jen není "vyladěný" na akustickou kytaru, takže si s nastavením budeš muset více pohrát.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Určitě bude nutné používat v tom multiFX simulaci kabinetu, tj. jako bys hrál přímo do mixu a PA. Mělo by to fungovat, protože tahle akustická komba jsou stavěná i na zpěv, často mají mikrofonní vstup (ale nevím, co máš).
-
dblahousek
Jasne to moje kombo ma mikrovonovy vstup.
- Nero
- Rádce
Proč?Fořt píše:Určitě bude nutné používat v tom multiFX simulaci kabinetu, tj. jako bys hrál přímo do mixu a PA.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
To se ptáš vážně? Dobře, tak třeba nebude muset, a zkusit to může jako alternativu k ořezávání výšek a zvýrazňování středů ekvalizérem (nevíme, kolik pásem má k dispozici a jak efektivní ten EQ je) . Kdyby jel přímo do mixu, taky by bylo lepší použít cab simulaci, ne? Jednou jsem takhle omylem hrál z Korga AX10G z toho výstupu bez simulace, a když jsem na to přišel a přepnul to, byl to diametrální rozdíl.
- Nero
- Rádce
Ježíš, já jsem blbej - už ani nevím, v jakém threadu reaguju. Nějak jsem měl dojem, že se bavíme o akustice přes multák pro elektriku do elektroakustického komba. Proto mi to neštymovalo...
Viz už můj první post... Moje chyba.
Viz už můj první post... Moje chyba.
PetrPeter 1975 - 2008
OK, taky už jsem se pro jistotu koukal, jestli nemluví o akustice a já to přehlíd ...
to dblahousek: Kytaru samozřejmě pouštěj do kytarového vstupu, ne mikrofonního, já to uváděl jen proto, že to kombo bude mít širokopásmový rozsah.
to dblahousek: Kytaru samozřejmě pouštěj do kytarového vstupu, ne mikrofonního, já to uváděl jen proto, že to kombo bude mít širokopásmový rozsah.
-
dblahousek