Výkon aparátu Behringer
Pravidla fóra
Výkon aparátu Behringer
Koupil jsem si zesík Behringer BX3000T (300W) a bednu Behringer BB210 (600W). Zesík má impedanci 4 ohmy a dva výstupy jack a jeden speakon. Bedna má 8 ohmů a dva výstupy speakon a jeden jack. Mám to zapojený dvoulinkou jack/jack a kamarád mi řikal, že to valí tak na polovinu výkonu... Dal by se nějak výkon zvednout? Kdybych přidal ještě jeden kabel speakon/jack? Teda celkově dvěma kabely... Díky za rady 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Výkon aparátu Behringer
Obávám se, že ne.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Musela by se přidat další 8ohmová bedna a nebo vyměnit ve stávající repro,aby dávala 4ohmy.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ono nejlepší řešení v zájmu kvality zvuku by bylo koupit zcela novou a lepší bednu, ale to asi tazatel nechce slyšet.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
genitalgrinder
mám taky behringera ... ten samý model ... k němu bednu ashdown 600W do 8 ohm ... udělal jsem si sám k tomu další bednu abych měl dokopy těch 4 Ohm a vůbec to nejde poznat jestli hraješ na jednu nebo dvě bedny ... jde spíš o pocit že máš za sebou stěnu
To je klidně možné,pokud je repro v té dělané bedně s nižší citlivostí o 3 nebo víc db oproti té původní,těžko se prosadí 
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
....vybral si mi slová z úst....grock píše:To je klidně možné,pokud je repro v té dělané bedně s nižší citlivostí o 3 nebo víc db oproti té původní,těžko se prosadí