Trvání: 15. května - 22. května
Bazar Jam Band - Starý dobrý časy
The Colorblinds – Oh No!
Holečkova parta – Blahopřání
LB1 – Nech to spát
Nevers – Píseň věčnosti
Tara – Láska 1000 podob má
Zlatý voči – Paradox
Žádný směr – Nejbližší cizinec
The Colorblinds – Oh No!
Holečkova parta – Blahopřání
LB1 – Nech to spát
Nevers – Píseň věčnosti
Tara – Láska 1000 podob má
Zlatý voči – Paradox
Žádný směr – Nejbližší cizinec

Jsem na tom podobně - tentokráte se mi vybírá fakt těžko, je to poměrně vyrovnané, nic mě extra nezaujalo a naopak jsem při poslechu některých skladeb měl neobvykle silný pocit kýčovitosti.DJmanasek píše:V tomto kole je opravdu těžké hodnotit, není tady žádná skladba, která by vyloženě vyčnívala nad ostatními..., ale nejvíc mě zaujali kluci (a holky?) z LB1 a Zlatý Voči
ano, je to live z lonského koncertu, tedy i ta viola je live a navíc jsme tady skoro nesehraníDJ Murano píše:Bazar Jam Band - líbí se mi ty housle a jestli je to fakt naživo, tak je to fajn výkon...
Spis o gothic-rockovy pokus popove kapelyworo90-1 píše:Tara - Tady bych citoval Amorha, zní to zajímavě ale v refrénu to najednou chcípne a upadne do naprosté nudy a kýčovitosti. To je pokus o popový počin gothic/doom rock/metalové kapely?
Přesně to samé jsem chtěl napsat na Holečkovu partu, akorát bych vyškrtl - mladý - a americké, zaměnil za české. Zatím se zdržím hlasování, tady je to těžké.kvasna píše:Teda u colorblinds klobouk dolů..... teda čumim jak takhle mladý muzikanti mužou hrát takhle poměrně promakanou a vyspělou hudbu která mi svým stylem připomíná vyhrané legendární americké kapely 70/80 let