Hitparáda: 3. kolo

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...

3. kolo Hitparády (můžete hlasovat pro 2 kapely a měnit svou volbu)

Anketa končí za 22.05.2011 19:15

Bazar Jam Band
19
19%
The Colorblinds
22
22%
Holečkova parta
1
1%
LB1
20
20%
Nevers
9
9%
Tara
5
5%
Zlatý voči
13
13%
Žádný směr
10
10%

Celkem hlasů: 99

Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Hitparáda: 3. kolo

Příspěvek od Nero »

3. kolo hlasování Hitparády Hudebního fóra

Trvání: 15. května - 22. května

Bazar Jam Band - Starý dobrý časy

The Colorblinds – Oh No!

Holečkova parta – Blahopřání

LB1 – Nech to spát

Nevers – Píseň věčnosti

Tara – Láska 1000 podob má

Zlatý voči – Paradox

Žádný směr – Nejbližší cizinec

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
kvasna

Re: Hitparáda: 3. kolo

Příspěvek od kvasna »

Teda u colorblinds klobouk dolů..... teda čumim jak takhle mladý muzikanti mužou hrát takhle poměrně promakanou a vyspělou hudbu která mi svým stylem připomíná vyhrané legendární americké kapely 70/80 let :)
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Tak tentokrát:
The Colorblinds – Oh No! - tady v podstatě souhlas s kvasnou, líbí se mi to o dost víc než zbytek :)

Tara – Láska 1000 podob má bylo dost dobré, akorát zpěv by mi tam sednul trošku preciznější a možná tvrdší, ale i tak velký potlesk
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
jastud

Příspěvek od jastud »

Bazar Jam Band - škoda kvality nahrávky, na druhou stranu je to naživo. Místy mi to připomíná Původního Bureše :) Je to druh hudby co já rád

Další hlas jde k Colorblinds - pokud jsou údaje o věku pravdivý tak se klaním a těším se na věci příští. Jste machři.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Bazar Jam Band a The Colorblinds
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
DJ Murano
Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam

Příspěvek od DJ Murano »

Bazar Jam Band - líbí se mi ty housle a jestli je to fakt naživo, tak je to fajn výkon :)
The Colorblinds - Justin Bieber se dal na normální muziku :lol: líbí se mi to, má to hlavu a patu, i celkem dobrej zvuk (mám rýmu a zalehlý uši, moc dobře to neslyšim). Co se mi ale nelíbí je zvuk virblu, uplně se mi hnusí :twisted: Osobně nezastávám privilegium věku, hraju od 14ti let v kapele, hrajeme čím dál líp, ale lidi nás hodnotěj čím dál hůř, protože už nejsme ty děcka co je roztomilý, že něco uměj...proto se snažim hodnotit objektivně
Holečkova parta - nějaká zábavová kapela toto, takoví Eva a Vašek :D Není to špatný, ale pro doprovody ze samohrajek mezi populární hudbou asi nemaj místo :wink:
LB1 - Tak toto se mi líbí...hodně se mi to líbí, toto je dobrá práce :) Zpěv by mohl být hlasitěji, ale nevadí, rozumět tomu je. Mám jasno komu dám první hlas
Nevers - Toto už jsem slyšel, buď tady na fóru, nebo jsem si to dal do oblíbených na bandzone, teď nevim. Každopádně je to dobrá muzika, příjemnej hlas, pěknej styl, šlape to
Tara - ze začátku to vypadalo, že zpěvačka neumí zpívat, pak si na to člověk zvykne a není to tak hrozný. No, ale moc mě to neoslovilo
Zlatý voči - To taky znám, v tomhle kole padaj nějaký známý pecky se mi zdá :lol: Tady se mi nelíbí ty rychle za sebou vyslovovaný slova, ale asi se to tam tak hodí
Žádný směr - My už se známe chlapci, svoje jsem vám už řekl a moje nabídka pořád platí :wink: Tahle píseň se mi hodně líbí, dávám vám můj druhej hlas
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

V tomto kole je opravdu těžké hodnotit, není tady žádná skladba, která by vyloženě vyčnívala nad ostatními..., ale nejvíc mě zaujali kluci (a holky?) z LB1 a Zlatý Voči
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

znovu pouze z pohledu remeslneho, protoze jinak me nic vyrazne neoslovilo
LB1 - slusna pohodovka (az na to chchchchchch v refrenu)
Zlaty voči - přijemný sound, text který příliš netahá za uši

Colorblinds je docela fajn a potencionalne zajimave, nicmene zatim pres ucho neprenesu diplomaticky receno, jejich rytmickou nesmelost.

at se to nekomu libi nebo ne, tak remeslo je nedilnou soucasti muzak buznysu, a navic vec, kterou maji v rukach samotne kapely a ne nejaky hodny strycek z vydavatelstvi, takze proto sem to tak, po Rytmusovsky, vypichol.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
vitovsky
Bandzone: http://www.bandzone.cz/masaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vitovsky »

Bazar Jam Band a Tara za pro mě nejpřijatelnější provedení nahrávek a zajímavost muziky :) ale třeba LB1 mě taky zaujalo.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

DJmanasek píše:V tomto kole je opravdu těžké hodnotit, není tady žádná skladba, která by vyloženě vyčnívala nad ostatními..., ale nejvíc mě zaujali kluci (a holky?) z LB1 a Zlatý Voči
Jsem na tom podobně - tentokráte se mi vybírá fakt těžko, je to poměrně vyrovnané, nic mě extra nezaujalo a naopak jsem při poslechu některých skladeb měl neobvykle silný pocit kýčovitosti. :?

Nakonec The Colorblinds a LB1, protože ti na mě působili poměrně suverénnějším a jistějším dojmem. Pak jsem ještě zvažoval Bazar Jam Band, ale rozhodl jsem se dát hlasy mladé krvi :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Amorph

Příspěvek od Amorph »

Tak v tomhle kole se pokusim taky vyjadrit.

Bazar Jam Band - Puvodniho Burese mi to pripomina snad uplne vsim:) Ale dobry, pisnicka v pohode, zahrany celkem taky, zivej zaznam je prijemnej a bavi me.
Colorblinds - Tak tohle me vubec nebavi. Zvukove je to dost umelotina, rytmika kulha opravdu neprijemne, az to rusi poslech, pisnicka je na muj vkus hodne tuctova a kycovita a ten zpev je tak afektovanej, ze mi to zni neprijemne.
Holeckova Parta - no tyvole, tak to fakt ne.
LB1 - ha, tak tohle je fajn! V pohode zvuk, docela dobre zahrany, prijemna pisnicka, ktera ma naboj a i nejakou atmosferu.
Nevers: Bici jsou mistama total rozhozeny. Zpev trosku taha za usi. Pisnicka me vubec nezaujala.
Tara - divnej zvuk, ale da se to. Zpev docela zajimavej do doby, nez zacne refren, pak uz to sklouzne za hranu jakesi naivity a nejistoty. A hudebne mi sloky taky prijdou docela dobry, ale ten refren je fakt o tridu niz, tam ta pisnicka uplne chcipne a dostane se ze skoro dospelyho rocku nekam do gymnazialnich vod. No a intermezzo s klavesama trpi v tom, ze klavesy jsou dost odladeny od kytar.
Zlaty voci - dobry, zvuk celkem v pohode a rek bych, ze asi nejdospelejsi pisnicka v tomhle kole - tim myslim celkovou kompaktnost, propracovanost detailu, harmonickou a melodickou stavbu atd. I kdyz hudebne me to az tak nebere, zase trochu moc zabavovosti.
Zadny smer - skoda toho totalne utopenyho zpevu. Jinak by to byl takovej docela fajn bigbitek. Nic obejvnyho, ale v ramci tri akordu se povedlo vystavet pomerne chytlavej song:) Jen bych rek, ze je to zbytecne rozvlacny, sluselo by tomu tak o ctvrtinu vyssi tempo, pak by se asi dalo i snest stejne dlouha aranz, ale ted uz to nekde po druhe minute zacina lehce nudit a po treti tezce:)

Hlasy davam Bazra Jam Band a LB1
pehve

Příspěvek od pehve »

DJ Murano píše:Bazar Jam Band - líbí se mi ty housle a jestli je to fakt naživo, tak je to fajn výkon :)...
ano, je to live z lonského koncertu, tedy i ta viola je live a navíc jsme tady skoro nesehraní :). Hráli jsme spolu venku všehovšudy podruhé. Dnes už to zní jinak ale zatím nic lepšího nemáme. Do studia se chystáme v zimě.
Díky za zájem :!:
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Tak já zase za Voči můžu říct, že taková prcačka jaká s tim byla ve studiu tak na živo to nikdy nebude. A od Pop & Rock proudu nikdo nemůže čekat převratný invence. Ale spíš profi studio práci.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Bazar Jam Band - Paráda, snad jen trochu dlouhé. Hrozně se mi líbila práce s atmosférou a s napětím, zaujala mě celková kompozice. Mně se to tu líbilo nejvíc.
Colorblinds - Šroubovaný kýč, tak hrozně afektovaný zpěv, že jsem to nedoposlouchal.
Holečkova parta - Nevím, co si o tom mám myslet, tahle hudba mi nic neříká. Ale zpěv pěkný.
LB1 - Hezké. Text mě sice nijak zvlášť nebavil, ale všechno to mělo hlavu a patu, dobře zahrané a zazpívané, dobře namíchané, rytmus má tah.
Nevers - Přijde mi že to nějak nedrží pohromadě, že je to narychlo sešroubované z prefabrikátů, a text vážně nic moc. Zvuk ale moc pěkný.
Tara - Tady bych citoval Amorha, zní to zajímavě ale v refrénu to najednou chcípne a upadne do naprosté nudy a kýčovitosti. To je pokus o popový počin gothic/doom rock/metalové kapely?
Zlatý voči - Začátek mi zněl divně, až lehce nepříjemně (pípátka a synťáčky a hrr na to), ale po chvilce jsem si zvykl a začalo mě to bavit, navíc se to pěkně rozjelo. Druhý hlas jde vám.
Žádný směr - Tam bych zase kompletně ocitoval Amorpha.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

woro90-1 píše:Tara - Tady bych citoval Amorha, zní to zajímavě ale v refrénu to najednou chcípne a upadne do naprosté nudy a kýčovitosti. To je pokus o popový počin gothic/doom rock/metalové kapely?
Spis o gothic-rockovy pokus popove kapely :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Za mě hlasy Bazar Jam Bandu a Zlatým vočím. Dobře se to poslouchá a má to myšlenku (neříkám, že ostatní věci nemají). Prostě to odsýpá.
Ty aranže u Zlatých vočí mě fakt hodně baví :wink:
subroofer

Příspěvek od subroofer »

The Colorblinds - Harmonicky 100x to samé, jediné co se mi líbí je výraz zpěvu (+1)
LB1 - Vcelku OK.
Nevers - Připomíná mi to Tichou dohodu, neurazilo mě to ani nijak nenadchlo (+1)

Celkově slabší kolo :wink:
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
Jettoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jettoun »

No zaujali mě
The Colorbinds a Nevers takže hlasy sou jasný :wink:
Hollywood

Příspěvek od Hollywood »

kvasna píše:Teda u colorblinds klobouk dolů..... teda čumim jak takhle mladý muzikanti mužou hrát takhle poměrně promakanou a vyspělou hudbu která mi svým stylem připomíná vyhrané legendární americké kapely 70/80 let :)
Přesně to samé jsem chtěl napsat na Holečkovu partu, akorát bych vyškrtl - mladý - a americké, zaměnil za české. Zatím se zdržím hlasování, tady je to těžké. :roll:
155petr

Příspěvek od 155petr »

:o Newers, líbí zrovna tak jako kdysi Tichá dohoda :idea:
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“