Ahojte, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tímto kombem http://kytary.cz/warwick-sweet-15-3-s-e ... /HN103992/
a jestli z něho jde vytáhnout takovej post-hardcorovej zvuk, popřípadě jakej efekt k němu koupit aby sem toho zvuku docílil
Ahoj, mám sweet 15.2 , myslím že je to stejný kromě nějakých inovací...je tam EQ + tlačítka low boost, high boost, dostaneš z toho fůru zvuků ale výkonově to nestačí do post - hardcorový party ani do zkušebny. Beru ho do country bandy, kde je jedna kytara el + el akustika a rozumnej bubeník a tam to stačí, s rockerama ho taky občas vezmu, když vybouchne dodávka ale tam to stejně jde do DI a ke zvukaři. S tím preclem nevím, to by chtělo spíš basu s HB snímači, snad nekecám ???
Fender JB MIM 94',Fender Precision American Standard, Fokus JB Fretless ,Ibanez SRX 400,Jolanka Basso IV.Kytary Strat Squier VM, Tele od Fokusu , 12ti strunka Cremona,kombo Warwick Sweet 15.2. HARTKE HA 3500, Box Peavey 1x15" Pastička ZOOM B1X atd atd,je mi líto se něčeho zbavovat
Tak taky jde o nástroj, třeba Stingray od Musicmana s jedním HB (a mohou být i 2). Tenhle zvuk basy mi přišel docela podobnej jak mají Billy Talent. Až bych řekl, že nic extra obvyklého, průrazný kulatý zvuk - i přesto že je to asi hrané trsátkem.
Ten Precision je fajn i když u Mexikánce můžeš narazit na skvělej kus i na ůplný pádlo. Musíš vybírat z víc kusů. Do tvýho stylu bych spíš šel do tohohle http://kytary.cz/ibanez-sr-500-bm/HN081748/ nebo dost haněnou srx, jednu mám a jsem spokojen, ta je levnější, vyzkoušej ji http://kytary.cz/ibanez-srx-430-wh/HN109427/ lepší by byla pětka, na tenhle styl je potřeba hrát hluboko
Fender JB MIM 94',Fender Precision American Standard, Fokus JB Fretless ,Ibanez SRX 400,Jolanka Basso IV.Kytary Strat Squier VM, Tele od Fokusu , 12ti strunka Cremona,kombo Warwick Sweet 15.2. HARTKE HA 3500, Box Peavey 1x15" Pastička ZOOM B1X atd atd,je mi líto se něčeho zbavovat
Jen přemýšlím, jestli je to určitě Warwick, za tu cenu se mi fakt nezdá a nemaj tam zrovna dobře udělanej popisek. To RB bude Rockbass asi, což je čínskej Warwick Špatnej nástroj to ale určitě nebude.
Jo to taky bude slušná basa, to kombo nevypadá zle a ty 10" repráky reagujou rychleji než ta jedna 15. Na Ashdowna hraje třeaba Adam Clayton z U2....I když má asi jinej apec. 300w, to už by šlo i když se kolegové budou muset mírnit. Já mám 450w aparát a kolegové 50w + 100w lampa, do toho řezník bubeník a ve zkušebně si peru basu přímo do hlavy abych se slyšel
No chybička....3 chybičky, začne jeden blbec a pak se ostatní přidávaj aby se slyšeli a pak mi ten 1. uřvánek řekne že neslyší basu máme docela velkou zkušebnu každej jsme v jednom koutě a máme to otočený proti sobě, taky asi chybička. Mně ten ampeg pak už klipuje, mám master i gain na 13:00, takže asi ne na 450w.....není síly která by to změnila