Chtel bych se zeptat, jsou bici znacky Gretsch lepsi na Jazz a pomalejsi muziku, nebo i na neco tvrdsiho ? (Metal,Rock) ?
Diky.
Gretsch
Pravidla fóra
Re: Gretsch
Pokud vím, tak Gretsch mají v nabídce jak rockovější soupravy (Catalina Club Rock, BD 24x18", TT 13x9", FT 16x16", SD 14x6.5") tak i jazzovější sady (Catalina Club Jazz, BD 18×14", TT 12×8", FT 14×14", SD 14×5").fuxleep píše:Chtel bych se zeptat, jsou bici znacky Gretsch lepsi na Jazz a pomalejsi muziku, nebo i na neco tvrdsiho ? (Metal,Rock) ?
Diky.
Každopádně, počkej si na odpověď Moni. Ta je, co se týče značky Gretsch, na slovo vzatá odbornice
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
ošťa píše:......počkej si na odpověď Moni. Ta je, co se týče značky Gretsch, na slovo vzatá odbornicefuxleep píše:Chtel bych se zeptat, jsou bici znacky Gretsch lepsi na Jazz a pomalejsi muziku, nebo i na neco tvrdsiho ? (Metal,Rock) ?
Diky.
Děkuju....MÓňa je tady!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
fuxleep píše:Chtel bych se zeptat, jsou bici znacky Gretsch lepsi na Jazz a pomalejsi muziku, nebo i na neco tvrdsiho ? (Metal,Rock) ?
Diky.
když odskočím od Gretsch ke konkurenci.... vlastnila jsem na začátku 90tých let soupravu TAMA SWINGSTR a můžeš si být jist, že SWING jsem v životě nehrála, nerozumím mu a dodnes si nějak zvlášť v synkopické muzice nelibuji. zato covery od Iron Maiden mi na ně šli dost parádně!!!!
Zpátky ke GRETSCH.... myslím, že dpovědí by ti mohlo být, když si přečteš na stránkách www.gretsch.cz soupis FIREMNÍCH hráčů!!
Lukáš "doxa" Doksanský - Arakain, metalová legenda
Marek Žežulka - Divokej Bill, tedy celkem vzato punk
David Koller - jeho autorský pop rock je skoro měkčí než někdejší slavná Lucie.....
Mezi světovými esy pak najdeš třeba Charlieho Wattse, tedy Rolling Stones, což je prapředek současného rockenrollu a rocku, nebo třeba Philla Collinse, což je nejen art rockový bubení Genesis, ale také popíkový muzikant na sólové dráze a méně známý i jako fanatický jazzman....... myslíš, že ti to jako odpově´d dostačuje???
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Dekuji, ptal jsem se proto, ze mi muj ucitel relk, ze ma nejakou vyhodnou nabidku na bici gretsch vyzsi rady. Zatim mi nerekl, ktere presne, ale do uterka bych to mel vedet 
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"