JACKSON JS30RR Rhoads

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Alesh
Kontaktovat uživatele:

JACKSON JS30RR Rhoads

Příspěvek od Alesh »

Takže už delší čas koukám po nějaké nové kytárce an výměnu za mojí tensonku (mám tuhle- moje první kytara od ježíška :D).... a teď jsem narazil na tuhle... vypadá nádherně.. hne jsem se do ní zamiloval... ma 24 pražců... což jsem slyšel že je na metal dobre...ale zatim jsem si vystačil i se svejma normal 22... takže bych to neviděl jako nějakou velkou výhodu... krk šroubovaný javorový... tělo olše... má dva HB což je podle mě ideální... jenom nevim jestli jsou dobrý ještě jsem o nich neslyšl.. co si o ní myslíte? ja si mlysím že vypadá celkem dobře a navíc je krásná... a je za doboru cenu.. rád bych slyšel váš názor.

jo ještě... jak se na tyhle Véčka hraje v sedě? asi to nebude nic moc co? a nepřepadává na krk?

http://eshop.kytary.cz/JACKSON-JS30RR-R ... ackson:1:0
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

Hele... nečekej od toho zázraky ,já o ní taky uvažoval ale nakonec sem přišel na to že bych si tak moc nepomoh, jo bude to dobrá kytara, ale do jistý meze ... já sem si nakonec koupil tudle http://www.bcrich.com/v_jr_it.html , chtěl sem šíleně moc Alexiho model ,ale nemam 120litrů na o abych si koupil ESPčko , bejt tebou našetřim si ještě tak dalších 5 tisíc a číhal bych po něčem lepšim nebo bral bazarovky , já sem nad tim richem přemejšlel dřív tak jako spíš negativně ,ale pak se to zlomilo a ted jí miluju , když chceš hrát metal ,tak musíš mít kytaru na metal ... znam jednoho trotla co si na na strata dal 12 struny, chtěl to naladit do dropped B a hrát grind...

pokud ty peníze nemáš, tak po tom šáhni , nic nezkazíš ale moc si nepolepšíš jestli mi rozumíš , hodně štěstí 8) :wink:
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Demilich

Příspěvek od Demilich »

To co napsal Alexi mi teda vubec nejde do hlavy !! Myslim ze kytara za osmicku bude teda PODSTATNEJ rozdil od Tensonu.... Obzvlaste kdyz je to nejaka znacka, coz podle me Jackson je.. A zase je to tady, nasetri vic a kup lepsi, sakra lidi to bych si mel hned koupit po prvni kytare absolutne vychytanou superkytaru za 50 000 a nejlip z bazaru ???? :P
Ja myslim ze kdyz si ji koupi ze neudela chybu. Jasne! Nemam s tema kytarama skusenosti, ale takhle mi to proste prislo :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Alexi_Laiho

Co ti na tom nejde do hlavy , jo , má tensona, vydržel s nim půlroku , vydrží snad i o tři měsíce dřív za který našetří náký peníze aby si koupil pořádnou kytaru a nechtěl po roce novou , ne ? nebo je lepší si koupit kytaru za 2000 , pak za 3500 , za 5000... ? nebo za 2000 a pak za 8500 ? prostě rači vrazit víc a bejt spokojenej a vědět že v budoucnu se to uživí

Demilich

Příspěvek od Demilich »

No jasne ze to muze vydrzet :) To zalezi na nem. Ale jak se znam, tak bych takhle setril do nekonecna a porad by nekdo mohl rict "Pocki jeste mesic a pridej dva litry a budes mit zase o neco lepsi".. Visjak, chut uz konecne hrat na neco noveho je vetsi nez se trepat a furt jen setrit :) Tak jsem to myslel
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Alexi_Laiho

jasný no , já toho riche co mam sem koupil z minuty na minutu ,ani sem nevěděl kolik stojí ,až potom mi řekli že je z 20 na 13 tisíc :D , tak sem běžel pro peníze a bylo to :) .
ted už jenom jenom brouka v hlavě v podobě aparatůry... nějak v tom plavu ... ale to je už jinam do tematu

Jinak Aleshi , jestli nemáš peníze na něco jinýho a chceš hrát, tak směle do toho , na moje kecy nedej :D

Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

no jako celkem si mě odradil :D
doteď jsem uvažoval jestli si koupit tuhle jacksonku a nebo tadytu Cortku ale teď jak píšeš asi půjdu do té Cortky... i když ta Jacksonka je hezčí... ale o to zas tak nejde... neob.. né že by nešlo :D ale jestli bude hrát naprd.. jak říkš tak si radši vemu toho Corta kde sou EMGčka který jsem zatim viděl akorát chválený. Tak nevím no :cry:

ono se šetří celekem špatně z kapesného. šel bych na brigádu a pak bych ty prachy vrazil do téhle krásky, ale bohužel nemohu nic sehnat :( ... ale kdybyste někdo o něčem věděl tak pls napište
Alexi_Laiho

To espčko alexiho je dost bídný ,hrál sem na ten dražší modej za 32000 a jako nic moc...

Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

fakt? já myslel že když už je to ESP a signature model Alexiho tak že i ta za 14 bude hrát dobře

a nebo co ještě tyhle dvě? nevidim v nich žádný rozdíl jenom v té barvě a v ceně... jakto že sjou jiank drahé?
http://eshop.kytary.cz/JACKSON-RX10D-Rh ... ackson:1:0
http://eshop.kytary.cz/JACKSON-RX10D-Rh ... ackson:1:0
Alexi_Laiho

Kamaráde nevim , jestli to bylo špatnym kusem , nebo je to fakt krám , sem se skoro rozbrečel , sem se na tu za 14 už těšil jak malej a nic....

Jinak ty jacksonky fakt nevim co to je ... jako plati o litr víc kůli ošklivý modrý fakt nevidim jako dobrej reklamní tah :D

Alexi_Laiho

Kamaráde nevim , jestli to bylo špatnym kusem , nebo je to fakt krám , sem se skoro rozbrečel , sem se na tu za 14 už těšil jak malej a nic....

Jinak ty jacksonky fakt nevim co to je ... jako plati o litr víc kůli ošklivý modrý fakt nevidim jako dobrej reklamní tah :D

Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

no právě taky mi to přijde divný, jesm teď z toho takovej úplně blbej.... jakou kytaru bys mi teda doporučil ty? Skus prosím dvě jendu do těch 8000-8500 a druhou do těch 14000-14500 prosím jestli by ot šlo
Alexi_Laiho

Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

floyd není potřeba stejně s tím neumím... tvar je celkem jedno... i když nemám moc rád straty ale některý jsou taky pěkný
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

Jo jo, straty taky nemusim, ale to spíš proto, že jsou samej singl, ne že by se mi tvarově nelíbily. Takže když jsem uviděl nějakýho toho Double Fat Stratocastra se dvěma HB, tak jsem si říkal, že to by stálo za vyzkoušení ;)
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
Harry1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry1 »

Já sem si pořídil tuhle

http://eshop.kytary.cz/JACKSON-DK2M-Din ... ackson:2:0

s sem s ní velice spokojené, nemůžu si stěžovat :)
Metal forever
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Myslím, že jsi vybral dobře, je to krasavec :D
Tak ať ti slouží
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Demilich

Příspěvek od Demilich »

No tak to jsi mi nasadil brouka do hlavy, že bych měl jít na brigádu :D Bílá se mi líbí, ale většinou má krk nějaký divný, ale tenhle krk je mazec, líbí se mi jak to celkově vypadá. AVE !!!
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Hele jinak k původnímu tématu. Kup si co se ti líbí. Ten Jackson vypadá parádně, a kdyžtak časem můžeš vyměnit snímače, takže pecka...
Ale osobně bych bral toho Corta Evl, je to parádní věc. Ale to je věc každého člověka, takže jedna rada. Jeď do práglu sprachama a zahraj si na každou, co ti sedne a bude se líbit, tak kup...
Jen dej bacha, aby kytara byla dobře vyvážená a neměl si pak problémy jako mám teď já, že mi hlava táhne dolů....
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
noc33

Příspěvek od noc33 »

Toho corta z obrázku jsme zkoušeli u nás v hudebninách a jako že nic moc(nedržel ladění-ale možná že byl jen blbě seřízený), spíš líp vypadá, než hraje...co takhle sg čko, když nechceš páku...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“