M-Audio Fast Track MK II nebo Fast Track Pro Tools Recording

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Wakizashi

M-Audio Fast Track MK II nebo Fast Track Pro Tools Recording

Příspěvek od Wakizashi »

Ahoj,

plánuji nákup levnější externí zvukovky pro nahrávání Kytary s VST (free reaper 0,99 + dobré free VST BTE TSS, Ruby Tube, Poulin LeGion, CabEnhancer, KeFir, Pouli LeCab2, Kjaertus, sem tam něco dalšího).

Zajímal by mne rozdíl v těchto zvukových kartách. S druhou zmíněnou mám pravděpodobně zkušenosti. Byla celkem ok, i když občas se mi vypnul zvuk a bylo potřeba vytáhnout a zapojit USB kabel. MK II by měla být novější (všiml jsem si navíc jen designu a knobů na vrchu karty). Na stránkách jsem ale ke konkrétnímu MK II nenašel drivery (W7/64bit). Jsou pro ni stejné drivery jako pro Fast Track USB?

Přemýšlel jsem i E-Mu 0202, ale tam jsem nenašel drivery pro změnu žádné a asi bych raději zůstal u vyzkoušené M-Audio. Prý podpora pro W7 není vůbec.

Vím, že Wohma dopoučoval buď Fast Track Pro (který je ale skoro 2x tak drahý) anebo právě MK II. Kdybych někdy v budoucnu plánoval nahrávát i další nástroje, určitě to bude postupně. Vysoký počet vstupů tedy nepotřebuju.

Má někdo zkušenosti s tím MK. II? Vyplatí se připlatit ty čtyři stovky oproti druhé v popisku (USB 1.1 myslím)

Díky.

PS. Případně pak v budoucnu dokoupit http://kytary.cz/m-audio-av30/HN099998/ nebo vyšší varianty.
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
Paris
Rádce

Re: M-Audio Fast Track MK II nebo Fast Track Pro Tools Recording

Příspěvek od Paris »

jestli jde o puvodni fasttrack, tak ten (myslim) nema regulaci urovne vstupu. jen prepinac.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“