Dodávky Fenderů do ČR

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
marty63

Dodávky Fenderů do ČR

Příspěvek od marty63 »

Ahoj, asi před 2 měsíci jsem si zajednával na "kytary.cz" odzkoušení tohoto strata
http://kytary.cz/fender-classic-series- ... /HN083086/

No, pořád ho neměli a dnes na můj dotaz mi z eshopu napsali, že byly pozastaveny veškeré dodávky Fenderů do ČR. Nevíte někdo v čem je problém?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Dodávky Fenderů do ČR

Příspěvek od Nero »

Dnes o tom padla zmínka v sekci Baskytar, bohužel taky nikdo neví nic přesného. Evidentně musí jít o nějaký problém na straně Marris, jakožto dodavatele pro ČR a SR.
paby píše:(...)vzhledem k tomu, že do ČR se teď údajně pozastavil dovoz všech Fenderů a Squierů, nemám možnost baskytaru dostat (...)

Prý nemají ani odhad, kdy by mohli znova dovážet do ČR. Takže mohou to být 3 měsíce, může to být půl rok..
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
marty63

Příspěvek od marty63 »

Ach jo. No, objevil jsem jeden kousek u Audioteku (jiná barva) takže jsem ho na zkoušku objednal. Akorát tolik prosazovaný výběr z několika nástrojů nelze realizovat. :(
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Jen přihodím http://www.bayger.com/ jestli neznáš - český shop s fendrama v Ostravě. Mnoho kusů, na prodejně, pohoda. Myslím, že kdo přijde, vybere si :-)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

Demilich píše:Jen přihodím http://www.bayger.com/ jestli neznáš - český shop s fendrama v Ostravě. Mnoho kusů, na prodejně, pohoda. Myslím, že kdo přijde, vybere si :-)
A hlavně to je přímo fender prodejna
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
marty63

Příspěvek od marty63 »

Díky moc, díval jsem se na to, ale stejně ten typ v barvě kterou chci nemají. Navíc jsem z Prahy...
Takže nezbývá než se modlit, aby ta kytárka z Audioteku byla dobrá.
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Ostrava-Praha je blíž než Amerika-Praha :-(
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

No v Hradci je taky pěknej obchůdek s Fenderama. Já tam objevil toho svýho. Kdybys chtěl David Gilmour signature tak ho tam taky měli :D
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
grock

Příspěvek od grock »

Ještě je tu možnost- hledat starší kousek na bazarech.Já teda mezi novýma už nehledám... :D
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

No mě ten stav obchodů taky štve. Tady v Brně třeba člověk nenarazí na MIM standard strata. Když už se tady něco vyskytuje tak jsou to signature kytary s trochu jinou cenovkou a nebo kusy které na prodejně visí víc jak půl roku a o kterých mám tím pádem dost pochybnosti. :lol:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
grock

Příspěvek od grock »

No vidíš,já si zase v Brně koupil mou nej kytaru- LP Custom ´76...Nechceš můj MIM strat?Černý a palisander.. :D
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
mirko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirko »

marty63 píše:Ahoj, asi před 2 měsíci jsem si zajednával na "kytary.cz" odzkoušení tohoto strata
http://kytary.cz/fender-classic-series- ... /HN083086/
Ten Fender (vo farbe fiesta red) som tuším pred pár dňami zahliadol v e-shope na kytarách, ale dlho sa tam neohrial.
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

grock píše:No vidíš,já si zase v Brně koupil mou nej kytaru- LP Custom ´76...Nechceš můj MIM strat?Černý a palisander.. :D
Díky za nabídku ale černý strat je pro mě jedna z nejošklivějších kytar. :lol:
Mimochodem jaktože pořád není prodaná? Lidi nemají zájem? Na bazaru se válí už hodně dlouho...
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
grock

Příspěvek od grock »

Dobrá otázka.Pro ty kupce.. :D Přitom hraje perfekt,seřízená,radost uchopit... :D Já měl vždy rád černé a bílé :D, only no red!
marty63

Příspěvek od marty63 »

Všem děkuju za odpovědi, nakonec jsem tu červenou sehnal v Audioteku. Už mi ji lifrujou z Brna do Prahy. Jen ať mi sedne do ruky...
Tak jsem koukal na eshop Audioteku a tenhle typ v červené barvě už taky nemají. Asi jsem bral poslední kus...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“