paiste 2002
Pravidla fóra
paiste 2002
Ahoj, dostal jsem nabídku na tento crash. Je to 18" a je to starší 2002 s černým logem, nikoliv červeným. Pán chce za něj 2500,- . Je tato cena vyhovující, či nikoliv? Činel je v perfektní kondici. Žádný keyhole, ani prasklina.
MAPEX VX-plasma limited edition
AXL v440 modern bass
DVP
AXL v440 modern bass
DVP
-
Sam Jr.
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/samjr
Re: paiste 2002
jestli je stav ok a zvukově se ti líbí, tak do něj za tu cenu běž, cena je solidní
Cena je určo fajn. Mně se dokonce ty s černým logem líbí o něco více, než ty novější (já mám ty červené) 
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Černá řada je už "vintage"Kajda píše:Cena je určo fajn. Mně se dokonce ty s černým logem líbí o něco více, než ty novější (já mám ty červené)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Tak to jsem rád, "nové" 2002 znám a jejich zvuk se mi zamlouvá. Staré neznám, to jsem ještě nebyl ani na světě. Problém je ten, že pán není moc komunikativní a odpoví mi jednou za 3 dni, doufám, že vyjde.Monikad píše:Černá řada je už "vintage"Kajda píše:Cena je určo fajn. Mně se dokonce ty s černým logem líbí o něco více, než ty novější (já mám ty červené)jedná se o první edici dnes už legendární 2oo2kové řady! mezi znalci jsou ceněny hodně moc. tedy jak kolega má tu nabídku, je to skoro zadarmo, pokud je činel 100% bez prasklin či jiných defektů!!
![]()
MAPEX VX-plasma limited edition
AXL v440 modern bass
DVP
AXL v440 modern bass
DVP