CUBASE LE 4

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
sagi97

CUBASE LE 4

Příspěvek od sagi97 »

Dobrej chtěl bych se zeptat jestli nějak jde spustit CUBASE LE 4 na windows 7 nějak se mi to ne v tento počítač nechce ani ukázat nevíte co stim? :cry: :cry:
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Re: CUBASE LE 4

Příspěvek od Atkins »

Jde pokud máš staženy všechny potřebné aktualizace z oficiálních stránek Steinberga.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

čaues, nechci zakládat nový téma, tady to je snad v pohodě...
mam zásadní problém v Cubase LE4 a to ten, že mi nejdou nakonfigurovat Inputs a Outputs tak, aby se dalo "normálně" nahrávat....zvukovka je Lexicon Omega, ovladače nativní, Cubase dodanej ke zvukovce...
mám dvě nastavení, který napůl fachaj - buď mi jedou Outputy (když si natáhnu do cubase nějakou mp3 a pustim, tak mi normálně jede z Omegy) ale přitom nefachaj Inputy a nebo druhá možnost - Inputy jdou, ale to se mi povedlo jenom nějakym zvláštnim hybridním nastavením, kdy šly vstupy z Omegy a výstupy šly na integrovanej Realtek (-> tzn. latence, hnusnej výstupní zvuk a vůbec - nebylo to použitelný)
hrabu se v tom už celej jeden den, čtu na netu mraky rad a pořád nemužu přijít na to čím to muže být...
totiž ještě bych měl asi zdůraznit, že Cubase někdy některý vstupy/výstupy Omegy vůbec nevidí a tim pádem odmítá použít...
snad to neni moc zmatený, za každou radu budu moc rád, já už z toho kvetu..:-)
Honza
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

nemas nahodou pres omegu pusteny systemovy zvuky?

mas stazeny aktualni ovladace? http://www.lexiconpro.com/product.php?id=6#downloads
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Ovladač nativní - čili opravdu od Lexiconu? Nejlépe postnout sem screenshoty potřebných oken (čili okno s vybraným ovladačem a záložky VST Inputs a VST Outputs).

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

sakra to je rychlost - díky:-)
systémový zvuky tam asi šly, takže jsem pro systém omegu zrušil..ted instaluju aktuální drivery, tak snad to k něčemu bude...pavlii, screenshot v tuhle chvíli asi ani nemá cenu, protože najednou cubase omegu nevidí vubec, a pod ovladačem omegy mi to nabízí integrovanou zvukovku...nevim o ničem co bych proved, že by se to takhle sesypalo...zkusim přeinstalovat ty drivery a pak se uvidí...zatim moc dík!!
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

normálně se stydim, že mě to nenapadlo samotnýho - samozřejmě, že neplechu dělal driver....nainstaloval jsem tu aktuální verzi, a všechno v pohodě...
takže pánové - ještě jednou MOC DÍKY!!!
basa Ibanez TRB-100
Kemot

Re: Cubase

Příspěvek od Kemot »

Ahoj, mám problém s Cubasem LE4 ... Asi 5 hodin jsem vytvářel jednu drobnost a když jsem byl hotov, chci to hodit do wavu, nastavím tedy wav a kvalitu, výstupní složku, kliknu na export a hodí mi to chybu.. Prostě an error has ocured nebo něco tak.. a nejde mi to exportovat.. nevím jak to mám vytáhnout.. celkem to potřebuju :( asi nějaká chyba softwaru či co...
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Cubase

Příspěvek od Hendrek »

Bylo by dobré uvést přesné znění chyby. A rovněž přečíst v manuálu, jaký je správný postup při exportu a porovnat s tvým.
Častou chybou začátečníků rovněž je, že pravým a levým lokátorem neoznačí část mixu, kterou chtějí exportovat (ale nevím, zda to pak vyhodí errorovou hlášku).
Každopádně pomůže manuál, strana 212 - "Mixing down to an audio file".

PS: Přesouvám do vlákna, které je přímo zacíleno na verzi LE4
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Ano - při prohození lokátorů to hodí (malinko matoucí) chybu - něco jako "málo místa na disku" tuším.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Kemot

Příspěvek od Kemot »

Vyřešeno.. děkuji :)
pupjena

Příspěvek od pupjena »

Zdravím vši,

nechci zakládat nové vlákno proto píši sem, omlouvám se předem.

Mám takovej "blbej" dotaz..ja nějakým způsobem vázanej určitej DAW software k jisté zvukovce?

Jakože můžu kartu focusrite saffire pro 24 dsp provozovat na Studio one Artist od Presonu?

Je to asi fakt blbej dotaz, ale odpověď vyřeší minimálně jeden můj velkej otazník.

Díky :-)
Mlask
last.fm: http://www.last.fm/user/Mlask1337

Příspěvek od Mlask »

samozrejme. Rozdil je jedine v nejakym usnadneni prace s prislusnym DAW. Coz skoro neni dulezity.
cort X-1 + EMG 81
Peavey 6505 combo
POD HD 400
Cort artisan bass
alesis DM7
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Hlavně to není moc častý. Většina výrobců zvukovek nedělá zároveň i DAW, jen k tomu bundlují nějaký "spřátelený".
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“