Dvě provedení:

...vlastně jsou tři, ale ta poslední je nijak zajímavá šedá myš.

akurat som pocuval toto video a mas pravduNero píše:No, i EMG-HZ za "vcelku dobré" zrovna nepovažuju - mají hodně suchý, agresivní a sterilní zvuk. Možná se to někomu bude líbit, ale já v tom pískovém tónu nic moc nevidím...
Doplním: Pokud je dobře nastaveno.Paris píše:dobre tremolo by se rozladovat nemelo, toho bych se nebal. spis si teda rozmysli, jestli ho chces nebo ne (jestli na to, co budes hrat, potrebujes casto preladovat kytaru (treba do drop c#), porid si nejakou s pevnou kobylkou).
Na tohle asi potřebuju slovník... Protože tomu vůbec nerozumím.Marek17 píše: alternativa by bola 1x Single Coil , 1X EMG , 1X Humbucker
mozna asi bude lepsie kupit KX5 pripadne X5-X6, pretoze X11 ma EMG a na rock je to slabe .Pouzil by som Humbuckre.
/Alebo kupit X11 a potom dokupit 2X humbukre (ked uz neni su tam namontovane)--->co je asi zbytocna investicia do gitary
---Gitara s 4 snimacni? Neobvykle riesenie , mozna neprakticke
//alebo sa poobzerat po Ibanezoch pripadne Shcesteroch (Omen6 Diamond)
tomu nerozumim. jake slabe? EMG na X11 jsou humbuckery. Mozna jsou lepsi humbuckery na X-Custom (SD), ale jde o stejny druh snimacu.Marek17 píše:X11 ma EMG a na rock je to slabe .Pouzil by som Humbuckre.
paku? jakou paku? co obsluhovat?Marek17 píše:Bolo by treba paku aby dokazala obsuhovat 4 snimace
no to jsem ptal ja tebe. jestli budes hrat skladby, na ktery je potreba podladit.Marek17 píše:Preco by som mal ist do Drop C sharp alebo D Sharp ...? Tym padom sa zmeni ladenie gitary
to neviem, zvatsa klasicke ladenie strunMarek17 píše:
Preco by som mal ist do Drop C sharp alebo D Sharp ...? Tym padom sa zmeni ladenie gitary
/no to jsem ptal ja tebe. jestli budes hrat skladby, na ktery je potreba podladit.
No dam Preklad Z SK-CZNero píše:Hodnocení anonymních uživatelů bez opření o nějaké v textu zmíněná fakt podle mě nejsou moc relevantní.