Ahoj,
koupil jsem si efekt VOX Tonelab LE. Do poslední doby jsem používal kombo Line6 Spider III 75. Než si opatřím jiný kombo bez modulátoru, nevíte někdo jak tohohle Line6 použít jen jako zesilovač? Jak deaktivovat presety nebo modulaci?
Použití LIne6 Spider III jen jako zesilovače
Pravidla fóra
-
spittingfeather
Re: Použití LIne6 Spider III jen jako zesilovače
V této souvislosti bych se také zajímal o to, zda je interní reproduktor vůbec (pokud ho chceš využívat) kytarový, protože pokud ne, bude součástí těch simulací i nějaká simulace kytarové bedny.
Jinak - prakticky nic o tom kombu nevím. Jen mě to tak napadlo. Třeba Rolandy CUBE kytarová repra nepoužívají.
Jinak - prakticky nic o tom kombu nevím. Jen mě to tak napadlo. Třeba Rolandy CUBE kytarová repra nepoužívají.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
-
spittingfeather
..no ať hledám, kde hledám.., nemůžu na to nikde narazit..
Jedinej způsob, co mě napadá, je dát na kombu čistej zvuk.. a hrát tak.., ale je to bídnej zvuk.. :-/
Jedinej způsob, co mě napadá, je dát na kombu čistej zvuk.. a hrát tak.., ale je to bídnej zvuk.. :-/
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
No s tím spiderem si moc nezaradíš, protože nemá efektovou smyčkuspittingfeather píše:..no ať hledám, kde hledám.., nemůžu na to nikde narazit..
Repra tam jsou klasické kytarové, protože při připojení klasického boxu je zvuk naprosto normální. I do komb Spider Valve dávají V30, takže tam není žádná simulace reproboxu jako u Rolanda Cube. Tam by mě zajímalo, jak se řeší připojení externího boxu, jestli se simulace vypne a signál jde do ext. out bez ní ,logicky asi jo.
No to mi přijde trochu jako zbytečnost - standardní repro ve Spideru je bída, zesilovač je prostě standardní tranzistor. Nic světobornýho... Pokud chceš ale mít zaručeně čistý vstup a jen konec+repro, zkus to narvat do vstupu pro CD/mp3...spittingfeather píše:Ahoj,
koupil jsem si efekt VOX Tonelab LE. Do poslední doby jsem používal kombo Line6 Spider III 75. Než si opatřím jiný kombo bez modulátoru, nevíte někdo jak tohohle Line6 použít jen jako zesilovač? Jak deaktivovat presety nebo modulaci?
-
spittingfeather
vím.., chci to tak používat jen dočasně.., než si pořídím jiný kombo.. díky za raduCybermuff píše:No to mi přijde trochu jako zbytečnost - standardní repro ve Spideru je bída, zesilovač je prostě standardní tranzistor. Nic světobornýho... Pokud chceš ale mít zaručeně čistý vstup a jen konec+repro, zkus to narvat do vstupu pro CD/mp3...spittingfeather píše:Ahoj,