Bon Jovi
-
phil.bonjovi
Bon Jovi
Je tu tolik suprovních rockových kapel, ale jedna mě tu chybí. Rozhodně by tu měla být, protože za tu dobu, co hrají, si v hudebním světě vybudovali své místo. Jsou to Bon Jovi, pro mě nejlepší kapela, tak pište své názory na ni, jestli jste byli na koncertě, jak dlouho je posloucháte, co říkáte na kytaristu Richieho Samboru a na ostatní členy. Věřím, že se mezi vámi najdou fanoušci, kteří mají k této skvělé kapele vybudovaný vztah, ne takový, že je semtam slyší v rádiu. Bon Jovi jsou součástí mého života, díky nim jsem se naučil hrát na kytaru. A co vy???
Můžete klidně přihodit nějaké zajímavé video, které se vám líbí 
Re: Bon Jovi
Pop-rock! ... Takhle si rockovou hudbu nepředstavuju!
-
phil.bonjovi
Tak já si myslím, že Bon Jovi jdou s dobou. Nejsme v 80' ani v 90', a to oni dobře vědí. Podle mě si chtějí najít své místo i v dnešní hudbě, což se jim daří. Nové nahrávky jsou prostě ovlivněny dnešní hudbou, ale myslím, že ne zase tolik, aby byly považovány za pop-rockové. Pro mě je to rocková kapela, songy jako Prayer, Bad Name, Faith, Dry County, z novějších It's my life, Have a nice day, Last man standing, Workin' man, Any other day, Goin on to potvrzují.Kubrick04 píše:Pop-rock! ... Takhle si rockovou hudbu nepředstavuju!
Tiež som fanda Bon Jovi, ale to čo oni hrajú je pop-rock. Takto rock n roll nevyzerá. Poznám všetky songy z albumov, bonusové songy, demá, nevydané songy. Zažil som koncert a bol vážne po*$či.
To čo hrajú, vedia hrať, vedia to podať, ale pre mňa hrať túto hudbu je absolútne nezaujímavé a nezáživné. Sú to iba akordy, rýchle sóla, silno naefektovaná gitara a veľký vplyv glam z 80tych rokov. Nie je v tom to čo má hudba rockových kapiel ako napr. Aerosmith, Led Zeppelin, či Guns n Roses. A i napriek tomu, že si hovoria rocková kapela, nejde ich s ostatnými porovnávať.
Čo tú kapelu poháňa dopredu sú koncerty a lámanie rekordov vo vypredanosti. Popri tom si tvoria nové pesničky, vydajú album a znovu tour. Popri tom Jon si robí politiku a tak podobne.. Oni si proste si idú svojou cestou a robia hudbu akú vedia.
To čo hrajú, vedia hrať, vedia to podať, ale pre mňa hrať túto hudbu je absolútne nezaujímavé a nezáživné. Sú to iba akordy, rýchle sóla, silno naefektovaná gitara a veľký vplyv glam z 80tych rokov. Nie je v tom to čo má hudba rockových kapiel ako napr. Aerosmith, Led Zeppelin, či Guns n Roses. A i napriek tomu, že si hovoria rocková kapela, nejde ich s ostatnými porovnávať.
Čo tú kapelu poháňa dopredu sú koncerty a lámanie rekordov vo vypredanosti. Popri tom si tvoria nové pesničky, vydajú album a znovu tour. Popri tom Jon si robí politiku a tak podobne.. Oni si proste si idú svojou cestou a robia hudbu akú vedia.
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
-
phil.bonjovi
Taky od nich znam kazde demo, koncert, kazdy akord a slovo
:D:D Ja je teda rozhodne nepovazuju za pop-rock. Ale pravda je, ze s GNR, ACDC nebo Aerosmith se jejich hudba srovnavat neda - tim myslim styl, ne kvalitu... Byl jsem na dvou koncertech ve Vidni, proste parada, nejlepsi zazitek...
-
phil.bonjovi
Jinak nesouhlasim s tim ze by jejich hudba byla "kytarově" nuda...
Tuhle kapelu mám moc rád, hlavně song "It's my live" nebo tak nějak se to píše 
-
molex
Jedna z mých nej kapel, koncerty jako Londýn 95, či Madison Square jsou pro mě hrozně mocné. Můj vzor Richie Sambora...no ani nemluvím, i jeho sólové alba, která jsou orientovaná trošku jinak než v kapele jsou úžasná.