nevím na koho se obrátit pro radu, dneska ráno jsem jako každý den zapnul svýho Marshalla ale ouha, nevychází z něj žádný zvuk. Použil jsem dvě různý kytary a několik různých dtrátů, několikráít překontroloval všechny ovladače (jestli není např. volume na min
Marshall TSL 602 - problém
Pravidla fóra
Marshall TSL 602 - problém
Zdravím,
nevím na koho se obrátit pro radu, dneska ráno jsem jako každý den zapnul svýho Marshalla ale ouha, nevychází z něj žádný zvuk. Použil jsem dvě různý kytary a několik různých dtrátů, několikráít překontroloval všechny ovladače (jestli není např. volume na min
) ale na nic jsem nepřišel. Ještě včera večer jsem neměl nejmenší problém a vše bylo tak jak má. Teď po zapnutí cervenyho switche (ten co má rozehřát lampy) kombo sice trochu mručí, ale při zapnutí master switche se vůbec nic nemění a z komba nevychází žádný zvuk. Nechal jsem to teď hodinu zapnutý a sledoval jsem lampy jestli se rozehřejí, ale nestalo se tak (což je divný). Prosím o nějakou užitečnou radu co zkusit, vyměnit popř. na koho se obrátit s opravou. Kombo mám již pět let, užívané bylo pouze na domácí hraní a vůbec nic jsem na něm neměnil (tzn. je stejné jako by bylo přímo z výroby). Předem díky !
Re: Marshall TSL 602 - problém
Pravděpodobně pojistka. Zkontrolovat ty vzadu a pokud budou v cajku, mrknout na třetí, která je schovaná uvnitř. U mě to byla ta třetí... a za dva měsíce po ní odešlo trafo
.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Diky za odpověď a teď pro úplnýho laika - kde jsou proboha vzadu pojistky a kde ta třetí ?Gobak píše:Pravděpodobně pojistka. Zkontrolovat ty vzadu a pokud budou v cajku, mrknout na třetí, která je schovaná uvnitř. U mě to byla ta třetí... a za dva měsíce po ní odešlo trafo.
Vzadu jsou pojistky schované v takovém kastlíku, který se otvírá velkým šroubovákem. Je to vidět a tuším, že tam je i nápis "fuse". Ta třetí, to je trošku oříšek. Musíš to kombo otevřít a je nahoře na desce (aspoň u TSL 601, počítám že 602 má stejný střeva).
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Pojistka málo kdy odejde sama od sebe. U těchto komb běžně odchází výstupní trafa. V servisech jich mají proto vždy pár na skladě. A nejsou drahá. Já ho kupoval tak před čtyřmi lety za 900,-Kč.