Nápisy na panelu zesilovače

Stavba a úpravy zesilovačů, reproboxů či komb
Odpovědět
palix

Nápisy na panelu zesilovače

Příspěvek od palix »

Ahoj,
mám doma jednu starší aparaturu a napadlo mě si ji upravit, natáhl jsem látku před reprobox, vyměnil koženku, přestříkal panel na zesilovači na černo a teď bych na něj rád zase napsal to co tam bylo - Bass, Middle Treble Channel, Input, atd...však víte co myslím:) . Jen pořád jaksi nemůžu přijít na to čím a jak to tam mám udělat. zkoušel jsem to přes šablonu písmen nastříkat bílým sprejem ale nějak divně se mi to rozpilo. Nemáte někdo nějaký osvědčený způsob jak toto provést?:) Jinak to že se mi to rozpilo je asi mojí chybou a šlo by to tak udělat, ale zajímalo by mě jestli někdo nemáte nějaký osvědčený postup a materiál, jaký k tomu použít.

Předem moc díky za rady a tipy:)
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Nápisy na panelu zesilovače

Příspěvek od core88 »

Ahoj
No možností je docela dost jen si vybrat co a kolik do toho si ochotnej investovat .
když by sem měl nějaký vyjmenovat : Sítotisk , pískování a vylití písmenek barvou , vypalování laserem , gravírování , napsání popisků rukou a následný zalakování (to jen jestli umíš pěkně psát nebo někoho takovýho znáš) , potisk na samolepku , potisk na extra panel (to vypadá zhruba takle http://core88.rajce.idnes.cz/AX84.com_2 ... AG0411.jpg
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
palix

Příspěvek od palix »

Díky moc za tipy:)... Ještě mě napadlo, když píšeš, že se to dá udělat ručně, dá se použít obyčejná tužka pro napsání písmen na panel (jako vzor) a následné obtáhnutí a vybravení nějakou barvou. Napadla mě třeba tuš(?), ale to nevím jestli tam bude dobře držet....
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

No načrtnout si to lehce tužkou a pak to přetřít barvou by taky šlo jen nevym jestli Tuš by byla vhodná . Muselo by se to vyzkoušet jak ta tuš bude reagovat s bezbarvím lakem . Aby se to třeba nerozpíjelo . Dobře by to šlo z lakovým popisovačem (dají se koupit i prázdný a do nich si naliješ barvu jakou chceš ) na lihovej fix by sem se rovnou vybodnul , po čase uplně vybledne. Nebo jestli by sis na to troufnul tak by se to nechalo namalovat štětečkem na modely ale byla by to strašná piplačka .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
palix

Příspěvek od palix »

Vyzkouším to tou tužkou a pak lakovým popisovačem, pak sem hodím fotky:)
Odpovědět

Zpět na „Aparatury“