Dotaz již k budoucímu nástroji Yamaha psr s920

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
cesna

Dotaz již k budoucímu nástroji Yamaha psr s920

Příspěvek od cesna »

Dobrý den všem na f'oru.

Můj dotaz se točí k budoucímu nástroji Yamaha PSR s920 rád bych se někoho zeptal zde na foru, jestli nemá bližší info. Tedy parametry případné názory. Když bi někdo měl fotku nástroje tak bych se rád podíval na nástroj. Ale hlavně mě jde o parametry.
Sám vlastním řadu psr s910 a rád bych zakoupil právě již zmi'novaný nástroj Yamaha psr s920. Díky všem co pošlou bližší info.

S pozdravem Petr.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Dotaz již k budoucímu nástroji Yamaha psr s920

Příspěvek od Nero »

Vzhledem k tomu, že nová generace PSR je teprve ve vývoji a Yamaha nepustila žádné oficiální informace, těžko najít cokoli jiného než dohady, odhady a přání možných budoucích uživatelů. Asi bude třeba ještě počkat, než se objeví nějaké zaručené info.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
cesna

Příspěvek od cesna »

Dobré odpoledne.

Jsem moc rád zato že opravdu je nová PSR S generace ve vívoji a že tedy se nemusím po ohlížet tam či onam. Jsem rád i za toto info, protože vím že někdo tedy vi víte že tomu tak je.. Jsem skutečně rád že se tvoří nové a nové nástroje. Tak díky ještě jednou za info.

Jen tak zezajímavosti a částečně ze zvědavosti, jaký nástroj vlastníte. Já jak už jsem zmiňoval psr s 910
Celkem velmi slušná mašinka. Ale nevidelávám miliony .. Budu upřímný ale tak to v té řadě psr s budu nadále věrný do kať to bude mít smysl je pořizovat .

S pozdravem Petr
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Dobrý večer,

ono ty informace nejsou podložené přímo od Yamahy, ale po nějaké době googlení jsem našel zdroje hovořící o tom, že ty PSR budou dělat. Jen je otázkou, jak dlouho jim to potrvá.

Co se týče nástroje, já jsem především kytarista, takže většina mých zdrojů jde do kytarových hraček. Na klávesové vyblbnutí se mám stará Casia WK1200, je to spíš samohrajka na hraní si než na nějaké vážné hraní s velkým H.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
cesna

Příspěvek od cesna »

Tak zdravím do nového dne. Tedy všedního ..

No každo pádně díky za toto info, já jsem něco tak též zkoušel ale nic moc.. Nechám tomu volný průběh a pak se uvidí. Jinak si myslím osobně že psr 910 je už ta slušnější varianta..

Když bi byl zájem o pokec ohledně hudby, kláves mohu třebas trochu poradit.
Jinak mohu poskytnout i naladění akustického pianina či křídla. Tedy klavíru. Ale jsem ještě ve škole zatím si dělám si praxi.

Tak tedy s pozdravem Petr.
berusky

Příspěvek od berusky »

cesna píše:Dobrý den všem na f'oru.

Můj dotaz se točí k budoucímu nástroji Yamaha PSR s920 rád bych se někoho zeptal zde na foru, jestli nemá bližší info. Tedy parametry případné názory. Když bi někdo měl fotku nástroje tak bych se rád podíval na nástroj. Ale hlavně mě jde o parametry.
Sám vlastním řadu psr s910 a rád bych zakoupil právě již zmi'novaný nástroj Yamaha psr s920. Díky všem co pošlou bližší info.

S pozdravem Petr.
ZDRAVÍM KOLEGO , MOHL BYS SE MI OZVAT NA TENTO MAIL ? miloslav.svadlenka@seznam.cz
budu vděčen , miloš
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“