Reklamace BEHRINGER BXL 3000A

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
Wagíís
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/wagiis

Reklamace BEHRINGER BXL 3000A

Příspěvek od Wagíís »

Zdravím mám problém z reklamací tohoto aparátu a chtěl bych se zeptat co a jak toto kombo už je bazarové ale jako u všech výrobku je na tohle kombo záruka 2 roky stále je v záruce z bazaru a dal jsem ho reklamovat a borec mi řekl když jsem po dvou týdnech došel že je to prostě přepálil a že mi to nevyreklamuje a chtěl jsem se zeptat jestli se mnou doslova a do písmene nevyjebal jelikož se vůbec nevyznám v reklamacích aparátu a chtěl bych ze zeptat jestli mi to musí vyreklamovat nebo ne

Díky
Teorge

Re: Reklamace BEHRINGER BXL 3000A

Příspěvek od Teorge »

Chtělo by to napsat srozumitelněji.

Ale, pokud jsi to kupoval od občana, tak:
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje
jen na skryté vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím.
Pokud jsi to kupoval v nějakém obchodě, tak ti museli ze zákona dát záruku, ale na použité věci ne 2 roky, a máš k tomu doklad.

Jinak z tvého příspěvku není vůbec jasné, od koho jsi to koupil, v jakém stavu, jestli jsi k tomu dostal nějaké doklady, jestli to po převzetí fungovalo a přestalo jet až teď. Vlastně skoro nic důležitého.
Wagíís

Příspěvek od Wagíís »

Za tu se omlouvám Jak jsem psal bylo to z bazaru kombo při převzetí i po hrálo bez problému doklad jsem k tomu dostal A stou zárukou máš pravdu není dva roky ale jen 3 měsíce
Teorge

Příspěvek od Teorge »

V tom případě ti měl bazar převzít reklamaci a a vyřídit ji. Vyřízení ale může být i neuznání nároku na opravu. Ale vše by jsi měl dostat písemně. Aby jsi se případně mohl bránit. Nejlepší máš zavolat si na bezplatné číslo České Obchodní Inspekce a tam ti poradí. Ale nejlépe je s nimi mluvit podle pravdy, jinak se nedozvíš nic užitečného. Hlavně je důležité jim říkat pravdu, jinak je ti jejich rada na houby.

EDIT: tak bezplatnou asi nemají, ale jeden telefonát tě nezabije
Wagíís

Příspěvek od Wagíís »

Super díky moc
Wagíís

Příspěvek od Wagíís »

A našel jsem si to je to tak jak jsi psal a i tak je to napsané na Čoice : U věcí použitých nepřichází v úvahu odpovědnost za vady, které se vyskytnou dodatečně po převzetí věci. Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, jež tyto věci měly při převzetí kupujícím.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

A našel jsi, že tohle platí při koupi od jiného občana nebo z bazaru? Zavolej si na to ČOI. Ti jsou na to experti.
Wagíís

Příspěvek od Wagíís »

Já tam zavolám to bude asi nejlepší no jinak děkuji moc za pomoc !! :D
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Ještě bych ti doporučil poradnu http://www.spotrebitele.info/. Taky jsem s jejich pomocí řešil jednu reklamaci a dozvěděl jsem se hodně informací jak mám postupovat.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
paby

Příspěvek od paby »

Ahoj. mám spodobný problém s Firmou Behringer. Před zhruba rokem a půl jsem si kupoval Behringer BX 1800 (odkaz: http://www.pmuzik.cz/produkt-13178/ v jednom nejmenovaném obchodě, (zboží nové, předem ozkoušené, v hudebninách bylo volume na maximu a žádný nepříjemný zvuk v kombu, nic)Teď ale najednou si všímám vad komba, které předtím nebyly. Při vyšší hlasitosti než je nad čtvrtku je při hraní slyšet šum a brum v repráku, docela nepříjemné. a když zesílíte na půlku, na třičtvtě, dělá to snad u každého tónu.
Ten chlap co mi to prodával byl takovej nepříjemnej machýrek, tak se vás ptám kdyby mi tu reklamaci nepřijmul, co můžu dělat?
Paparatzzi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paparatzzi »

To nereklamuješ, jedno jejich kombo jsem vlastnil, na pár dalších hrál a o spoustě z nich četl. Tohle je vlastnost těchto levných sráčů(dla kamaráda tzv. behringer supertone který spolu s tím jejích ultrabasem patří k největším hovadinám co jsem kdy slyšel) . Vydrž a šetři na nějaký aparát který nahradí tento pekelný stroj, horší už je snad jenom fídek...
Cimar, Dimarzio Model J FL
Skvér VM J 5
Marshall IBS 3520, Warwick WCA 115pro
paby

Příspěvek od paby »

Jenže co s tim šmejdem? Nikdo to nekoupí ani hodně pod cenou.
Naštěstí teď o prázdninách jsem si vydělal zhruba 7-8 tisíc, tak to asi střelím do komba.. Buď ampeg BA na kterej hraju v ZUŠ, nebo to nový Fender Bronco (snad se bude dělat i silnější verze než jen 40 w)
Ohledně toho behringeru: pomohlo by třeba vyměnit reproduktor? nebo je to záležitostí celýho vadnýho komba, od potenciometrů až k repráku?
Paparatzzi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paparatzzi »

Přišlo mi že hodně dělá ta alu bugera, nebo co to tam cpou. Myslím si že ten zes není tak hrozný jako ten box. U tohodle doporučuju zbavit se toho dokud to funguje, za každou cenu .)
Cimar, Dimarzio Model J FL
Skvér VM J 5
Marshall IBS 3520, Warwick WCA 115pro
SrrmonVain

Příspěvek od SrrmonVain »

Wagíís píše:Zdravím mám problém z reklamací tohoto aparátu a chtěl bych se zeptat co a jak toto kombo už je bazarové ale jako u všech výrobku je na tohle kombo záruka 2 roky stále je v záruce z bazaru a dal jsem ho reklamovat a borec mi řekl když jsem po dvou týdnech došel že je to prostě přepálil a že mi to nevyreklamuje a chtěl jsem se zeptat jestli se mnou doslova a do písmene nevyjebal jelikož se vůbec nevyznám v reklamacích aparátu a chtěl bych ze zeptat jestli mi to musí vyreklamovat nebo ne

Díky
Zkus to příště nenapsat jednou větou...třeba to bude srozumitelnější a bude to snažší pro ty, co ti chtějí pomoct :wink:
paby

Příspěvek od paby »

Paparatzzi píše:Přišlo mi že hodně dělá ta alu bugera, nebo co to tam cpou. Myslím si že ten zes není tak hrozný jako ten box. U tohodle doporučuju zbavit se toho dokud to funguje, za každou cenu .)
Ale správně by mi to měli vzít do reklamace, ne? Vždyť to je logický. Když jsem to kupoval fungl nový, nic tomu nebylo a teď to sice hraje, ale je i s tím tónem, s tím zvukem baskytary vychází ještě nepřirozený šum a brum.

Vzali by mi to kombo třeba v nějakym normálním bazaru?
Nebo do toho narvat Celestion reprák, to by snad hrálo .)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“