Kobylkový pražec, kde ho seženu?

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
soldi3r

Kobylkový pražec, kde ho seženu?

Příspěvek od soldi3r »

Potřebuju sehnat kobylkovej pražec, ale na žádným eshopu jsem ho neviděl, a v mém městě v hudebninách ho nemaj. Kde ho tedy seženu? Mám levnou akustiku, na které ten pražec začal praskat, takže je potřeba ho vyměnit.
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Re: Kobylkový pražec, kde ho seženu?

Příspěvek od jakub.kubaaa »

To na internetu moc nenajdeš, jsou to takové maličkosti co si na stránky nikdo nedává.

Maximálně tak najdeš třeba TUSQ, ale ty jsou trošku dražší - http://www.guitarparts.cz/eshop/?p=prod ... ategory=35

A kde bydlíš? Jsou to opravdu jediné hudebniny co tam jsou? Případně se poohlédnout jestli tam u vás nesídlí nějaký kytarář.
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
Amid

Příspěvek od Amid »

Nebo treba Soller.
soldi3r

Příspěvek od soldi3r »

Dík za ten Soller. Při nejhorším to vemu tam.
Jinak bydlím v Havířově, kde jsou opravdu jedny hudebiny. No každopádně jsem napsal na kytary.cz jestli by mi to nemohli náhodou přihodit k objednávce, jelikož si tam něco objednávám.
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

soldi3r píše:Dík za ten Soller. Při nejhorším to vemu tam.
Jinak bydlím v Havířově, kde jsou opravdu jedny hudebiny. No každopádně jsem napsal na kytary.cz jestli by mi to nemohli náhodou přihodit k objednávce, jelikož si tam něco objednávám.
Do kytar.cz jsem nedávno volal kvůli tomu samému - bylo mi řečeno, že tam zrovna není obchodní manager (nebo něco podobného, přesně si to nepamatuju), tak že mi nemohou říct jestli to prodávají. To by mě zajímalo od čeho pak ta infolinka je, když ne od toho co prodávají :roll: .
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
huxd

Příspěvek od huxd »

Koupil jsem ho asi před 2 měsíci v Aleximu http://www.alexim.cz/ cena tuším 10kč :mrgreen:
Gibson LP Special SC TV Yellowsize=70, Ibanez ARX320, Ibanez AFJ91 JLF - Jet Blue Burst Flat, FURCH D21 SO, Gretsch G9126 ACE Guitalele Natural, CORT Earth 70-12 NS, Kombo Fender G-DEC + Footswitch Fender MS4, DAW Samplitude Se9, Cubase 4 essential, M-Audio ozone, In-tone Guitar pro....
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“