Pozn. že bychom v kapele měli přegainované kytary se říct nedá, náš zvuj je spíše takový "víc srozumitelný crunch"
Děkuji za Vaše reakce
přidávám ještěAntaresX9 píše:K Rockwerbu přihazuju video kde je vidět celkem slušnej metalovej zvuk
No hej, ono väčšina zvukov, čo dobre zapadne do kapely, sama o sebe nepôsobí až takým "wau!"dojmom, skôr pôsobí akosi neúplne, osekane, chudobnehyenik píše:zajimave,
super sound, presne tak znam metalovy rockerverb, ja jsem oranzovy fanda. A prave me se libi ze i prestoze je rockerverb moderni aparat, tak tam porad ma takovou praseci vintage prichutU Rockera a AD30 je to jeste silnesi.
Akorat mi vrta jedna vec hlavou, pise ze tam neni zadny postprocesing..... a druha ukazka kdy jenom prochazi nastaveni, tak se mi teda nelibi skoro vubec. Je to uprdene, necitelne, prebasovane... je slyset jak to nestiha... a ted je otazka co![]()
Takze obe jsou raw a ten super zvuk udela jenom doubling, stereo a namichani do muziky?
Ano. Rekl bych, ze on to ma v tom playthrough nastavene na "nahravaci" zvuk, tkerej sam o sobe stoji za prd, ale pri double/quad-trackingu a s basou a kopakem to proste zni dobre.hyenik píše:Takze obe jsou raw a ten super zvuk udela jenom doubling, stereo a namichani do muziky?
ta AD30 hraje skvěle, měl jsem ji tam i v tom Marshall boxu, ale na metal bych ji asi nebral. Nejvíce se mi líbila se singly, ale s pořádnou kytarou s HB to taky hrálo slušněDemilich píše:Mě se líbí![]()
Zvažoval jsem pořízení do budoucna, že bych vyměnil zvuk, né z důvodu nespokojenosti, ale prostě z plezíru, navíc jestli budem dva kytaristi, ale to až za rok, až dojedu ze studií
Je to takové jiné no, takové drzé a hlučné, jako by to chtělo ty repráky vyrvat, prostě provokace![]()
Myslíte, že by metal, zvládla aji Orange AD 30 HTC ?? Co jsem to měl zapojené v Braunu, tak to valilo krutě, ale jelikož jsem to měl píchlé jen do 1*12'' boxíku, repro chtělo opustit závěsy a nebylo moc poznat, jak to opravdu hraje. Ale bylo cítit, že to chce hrát. Akorát nevím, jak s gainem v standard B ladění... Videa na YT mi moc nenapověděly. Vždycky tam někdo zkouší nějaké "metalové riffy" na nepodladěné, úplně nevhodné kytaře - to mi přijde tak obecně, u těch recenzí často