valveking 112 POMOC nefunguje skresleny kanal

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Gilberty23

valveking 112 POMOC nefunguje skresleny kanal

Příspěvek od Gilberty23 »

Ahojte borci, potreboval by som prosim vas poradit.
Nefunguje mi skresleny kanal.Cisty kanal mi ide vyborne, ale skresleny nejde. Presnejsie,prepnem na skresleny kanal a pridavam hlas - nejde, nejde , stale nejde ked pridam hlasitost na polku , tak pocut tichucky zvuk, velmi potichu, asi ako babkine storocne radio na minimalnej hlasitosi.....To znamena ze signal ide, ale nieco tam bude pokazene....Lampy su okej, studene spoje som popozeral, aj kontakty aj vizualne som popozeral ci nahodou nieco nevyhorelo, ale to je vsetko co zmozem....Vedeli by ste mi niekto poradit, nejako ma usmernit?(zaruku uz nemam)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: valveking 112 POMOC nefunguje skresleny kanal

Příspěvek od Bummer »

Inu kdybys neříkal, že jsou lampy v pořádku (mimochodem - tys je nějak proměřoval?), tipnul bych si, že odešla nějaká preampovka. Mně toto dělá aparát také když zapojím nějaký efekt do smyčky obráceně, ale to asi nebude tvůj případ.

Kdyby se to stalo mně, vytahal bych v první řadě ze zesilovače všechno, co nepotřebuju - efekty, footswitch.
Pak bych si popsal fixem preampovky v pozicích V1 a V2 a zkusil je prohodit, jestli se na zvuku něco zásadního změní.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“