Aria MAC 30

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
lostleg

Aria MAC 30

Příspěvek od lostleg »

Zdravím, mám možnost koupit levně tuhle kytaru (4500 Kč), měl bych se spíš poohlédnout po něčem jiném nebo jít do toho? Kamarád ji má a vyhovuje mu. O značce Aria jsem toho moc neslyšel tak nevím..Díky
Paris
Rádce

Re: Aria MAC 30

Příspěvek od Paris »

imho se jedna o standardni nastroj nizsi tridy (pravdepodobne) cinske vyroby (aria je japonska spolecnost), takze pro nej plati to, co pro ostatni nastroje tehle kategorie, a co uz tu bylo napsano 100x. tedy pokud bude nastroj technicky v poradku (nebo se dokonce povede vybrat lepsi kus), muze svemu ucelu poslouzit dobre (procti podobna temata, obecne to bude platit vzdycky).

(btw, mam pocit, ze nekdo tady na foru podobnou kytaru aria vlastni, treba se podeli o par zkusenosti...)
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

No nedávno sem kupoval Arii pro našeho basáka přímo u dovozce a všechny možný Arie sem tam zkoušel a za ty peníze to není špatnej kauf. Nová stojí 5200 to moc neušetříš. Ale pokud jí chceš koupit novou a se zárukou to by šlo. Ale vyzkoušet
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
lostleg

Příspěvek od lostleg »

Díky, já jen chtěl vědět, jestli to není náhodou nějaká výjimka. :) Nebo jestli to není vyloženě kazová věc. Vyzkoušim a uvidim no, díky za odpovědi. A ta cenu..no vim že to neni o moc ae lepší než nic :-)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“