Všimněte si jak má Bruce nastaveny EQ na obou paralelních aparátech (mimochodem oba s Claptonem hrají na Hartke) a zvuk je jistě parádní.
http://www.youtube.com/watch?v=--qzM3NS-is&NR=1
nejlépe čas 3.58
P.S.
Nedávno jsem se zmiňoval, že jsem pořídil JB standard Mexiko. Na rozdíl od jiných jsem stále spokojenější se skvělým zvukem i snímači značenými "new" standard single coil. Naopak jsem postupně pořídil nemilou zkušenost s prkotinami, se kterými jsem se nesetkal ani v dávné minulosti u českých bas:
- po několika hodinách hraní jsem nástroj zachytil u kolen (vrut rolny podezřele malý, díra cca dvojnásobná) -
koupil jsem delší vrut a použil lepidlo.
- po dalších několika odehraných hodinách mi v pouzdře přebýval šroub - zjistil jsem, že kámen str. G byl sice na správném místě (nástroj byl perfektně seřízený), leč šroub zřejmě tak na 1/2 závitu a zpětné pero nenapružené na potřebnou délku, takže vypadl.
- postupně začal vynechávat zvuk basy - nejdřív tak na 1-2 s/5 hod. hraní, a pak častěji. Zjistil jsem (používám masivní šňůru Fender s lomeným jackem), že šňůra samcem mírně otáčí, a že vydřela v extrémně slabém poniklování pera samice drážku až na železo, které spolu se špínou vytvořilo občas nevodivé místo. Zásuvku jsem vyměnil. Přitom jsem si všiml, že dutina je plná nějakého bílého prášku, který jsem pochopitelně odstranil.
Jinak to ale doopravdy hraje neuvěřitelně