VOX VT 40+ Bzučení

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Rognan
Kontaktovat uživatele:

VOX VT 40+ Bzučení

Příspěvek od Rognan »

Zdravim .... mam problém s kombem vypojil jsem kytaru i s kabelem a zapnul jsem samotné kombo s distrotion někdy to bzučí a někdy ne kdyby to dělalo furt tak mi to moc divný nepřidje ale takhle ? .... nemáte pro mě nějakou radu ? :(
Predator

Re: VOX VT 40+ Bzučení

Příspěvek od Predator »

Závisí to aj od toho, aký kanál máš momentálne zopnutý, a aké efekty máš predradené v zosíku. Predpokladám, že je to niečo ako Tonelab ST zabudovaný v kombe, tak ti asi budem vedieť poradiť, keďže cez Tonelab hrám.
Momentálne bez kapely, stále hľadám

Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ... :)
Rognan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rognan »

No tak to si nemyslim protože třeba u uplnýho cleanu to je taky trochu slyšet .... sice né tolik ale je.
Já nevim třeba je to normální ale nerad bych si nějak znevýhodňoval kvalitu hraní
Rognan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rognan »

HEUUUURÉÉKA .... sedim u kompu hraju s tim zatracenym bzučením a najednou ticho .... hledam čim to je a monitor nesvítí .... byl to on ... tak krabice hnusná mě prudila rok a já si toho všiml až teď ... ten zvuk je teď tak moc božsky tichej a čistej :lol: :lol:

tak už vim co řešit .... buď ho musim přepojit nebo koupit novej ... každopádně krása a problém vyřešen :P
Predator

Příspěvek od Predator »

Tak to si nepovedal, že sedíš oproti CRTčku ... tieto monitory ináč produkujú fest silné rušenie, to potom neni divu, že to začalo vrčať. Pomôže len výmena za LCDčko, prepojovaním toho moc neporiešiš.
Momentálne bez kapely, stále hľadám

Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ... :)
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Kolikrát stačí si s tím vlézt jinam :wink: :P
Rognan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rognan »

Jo se omlouvám ... ale jsem šťastnej že jsem na to přišel :lol: ... takže holt si budu muset pořídit novej monitor :shock:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“