50W hlava + box 2 x 12 greenback repro
Pravidla fóra
50W hlava + box 2 x 12 greenback repro
čus,
potřebuji radu k lampové 50W hlavě s boxem osazeným greenbacky. bazarovou 4 x 12ku s greenbacky neseženu. nová 1960ka stojí s tímto osazením kolem 16tis. tuto možnost chci vzhledem k financím ponechat jako poslední variantu. je nějaké riziko, při zapojení 50w hlavy do boxu s 2 x G12M greenback 25W?hledat jsem hledal, ale uspokojivou odpověď jsem nenašel.
http://kytary.cz/celestion-classic-g12- ... /HN082454/
dík
potřebuji radu k lampové 50W hlavě s boxem osazeným greenbacky. bazarovou 4 x 12ku s greenbacky neseženu. nová 1960ka stojí s tímto osazením kolem 16tis. tuto možnost chci vzhledem k financím ponechat jako poslední variantu. je nějaké riziko, při zapojení 50w hlavy do boxu s 2 x G12M greenback 25W?hledat jsem hledal, ale uspokojivou odpověď jsem nenašel.
http://kytary.cz/celestion-classic-g12- ... /HN082454/
dík
Re: 50W hlava + box 2 x 12 greenback repro
x greenback = 50w Doporučuje se rezerva ale jestli nehraješ naplno tak by to mělo stačit. Co si nechat něco postavit??? Třeba headway mají celkem levné boxy a hrajou používá ESH, Fade by ti to potvrdil. http://www.headway.cz/
Edit: Akorát by to ty greenbacky chtělo bazarový nevšim sem si že jsou tak drahý.
Edit: Akorát by to ty greenbacky chtělo bazarový nevšim sem si že jsou tak drahý.
Předem mne prosím omluvte za můj pravopis 
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno byly za 1800,- na kytary.cz
2 reasson : Tipuju, že tím chceš řešit ten ostrý zvuk, na který sis stěžoval. No nevím, jestli je tady to nejlepší cesta. Asi bych volil G75T a nebo G12H 70th. Ty jsou na bazaru za 2.5k a mají 30W.
2 reasson : Tipuju, že tím chceš řešit ten ostrý zvuk, na který sis stěžoval. No nevím, jestli je tady to nejlepší cesta. Asi bych volil G75T a nebo G12H 70th. Ty jsou na bazaru za 2.5k a mají 30W.
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Potvrzuju, že ESH 412 Oversized bedna s V30 hraje jak blázen. Nevím jak to bude hrát s Greenback reprem, ale něco mi říká, že taky dost dobřeRohlajs píše:x greenback = 50w Doporučuje se rezerva ale jestli nehraješ naplno tak by to mělo stačit. Co si nechat něco postavit??? Třeba headway mají celkem levné boxy a hrajou používá ESH, Fade by ti to potvrdil. http://www.headway.cz/
Byli tu i lidé, kteří říkali, že ESH bedny hrajou lépe než od Headway, kteří bedny pro ESH staví
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
moje headway osazená 2xV30 a 2xG12T75 hraje taky jako čert, potvrzuju 
za 1800??? tak to sem pro....bubucci píše:Nedávno byly za 1800,- na kytary.cz
s těmi greenbacky to mám právě odzkoušené. ten zvuk je tak vláčný, že sem se až divil. ty greenbacky tu agresi úplně zlomí. spíš mi příjde, že ji ještě dokážou využít ve svůj prospěch. opravdu to hraje moc pěkně. už jsem to měl i ve V30 a hrálo to lépe než v G12H70. můžu se zeptat, proč bys bubucci nevolil greenbacky (čistě v přátelském duchu)???
dík
jinak pokud si spočítám cenu nových repro (současnou
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
No, od jmenovaných firem... Od Headway možná za 4 tisíce, ale od ESH to bude tak dvakrát více
ESH není zrovna levná firma...
Skervesen 4AP Custom Shop
To jo pan Faiereisl se za sví věci nestydí a taky to dává znát na ceně. A nepřemýšlel si o nějakých eminence?? když tě tak tíží peníze???
otázka je, jak to s tím bude hrát a kde to zkusit. jinak samozřejmě není problém. značkař nejsem, takže cesta je volná ke všemuRohlajs píše:To jo pan Faiereisl se za sví věci nestydí a taky to dává znát na ceně. A nepřemýšlel si o nějakých eminence?? když tě tak tíží peníze???
V krank rev box nebo soldanu sou ale nevim jestli máš k něčěmu takovýmu přístup.
-
Mr.Freeman
Kup si tohle.. nevím jak to hraje ,ale je to za pár švestek a myslím ,že to bude kvalita , když už to je z německa... http://aukro.cz/kvalitni-kytarovy-repro ... 12533.html , pokud se aukce nevyšplhá víš a ty si tuhle zprávu do 3 hodin nepřečteš...reason píše:otázka je, jak to s tím bude hrát a kde to zkusit. jinak samozřejmě není problém. značkař nejsem, takže cesta je volná ke všemuRohlajs píše:To jo pan Faiereisl se za sví věci nestydí a taky to dává znát na ceně. A nepřemýšlel si o nějakých eminence?? když tě tak tíží peníze???
Sero venientibus ossa / pozdní hosti jedí kosti
nepočítej že to pude tak levně novej stojí skoro 30k
zdar, dík za tipy. byl jsem chvíli out. ještě jsem zvažoval tuto možnost ve 2 x 12 boxu: G12T75 + G12M greenback 25W.pokud mě definitivně pošlete někam, pořeším jinou alternativu
dík za radu.
Jelikož se výkon rozdělý rovnoměrně do obou repráků, tak je úplně jedno, že má jeden 25w a druhý třeba 150w, pořád to bude jen 50W bedna...
qwer píše:Jelikož se výkon rozdělý rovnoměrně do obou repráků, tak je úplně jedno, že má jeden 25w a druhý třeba 150w, pořád to bude jen 50W bedna...
dík za echo
- tallicaman
Co to je za blabol? To mi vysvetli...qwer píše:Jelikož se výkon rozdělý rovnoměrně do obou repráků, tak je úplně jedno, že má jeden 25w a druhý třeba 150w, pořád to bude jen 50W bedna...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
pokud mají reproduktory stejnou impedanci jsou pro zesilovač stejnou zátěží a výkon se do nich tedy rozdělí napůl. To na jaký jsou určený příkon tvůj zesilovač vůbec nezajímá, ani nemá jak by to poznal.
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
- citizen.one
tak blabol to neni, ona jakoby zatizitelnejsi teoreticky je, nicmene je jasny,ze tim, ze se vykon deli pul na pul (plusminus) mezi oba repraky, tak fakticky vykon je na dvojnasobku slabsiho z repraku, celkem logicky kdyz to dostane vetsi stos, tak je pravdepodobne, ze ten slabsi odejde...
- tallicaman
jo, uz mi to doslo taky, sorry, uz jsem rozespaly 
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH