Rozložení Wav
Pravidla fóra
Rozložení Wav
Zdravím!Mám dotaz.Existuje soft na rozložení Wav na jednotlivé stopy (tracky)?Potřebuji do své skladby nacpat jiné solo a nechce se mi znovu nahrávat všechny nástroje.Doufám , že něco takového už někdo vynalezl. 
Re: Rozložení Wav
ne
edit: odpoved je samozrejme slozitejsi, ale "ne" vystihuje situaci asi nejlepe.
edit: odpoved je samozrejme slozitejsi, ale "ne" vystihuje situaci asi nejlepe.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle nikdo nevynalezl... Ono to ani nejde. Existuje několik možností, jak něco z nahrávky vyřezat pryč, ale moc dobře to nefunguje. Viz. např téma Odstranění zpěvu.
Jedna z možností je sehnat si na song tabulaturu v Guitar Pro, tam zakázat sólo a vyexportovat si to (do Guitar Pro jsou i nějaké "reálné" zvuky, tak by to nemuselo znít zase tak špatně). Pak taky existují různé "backing tracks" - např. tady: post472704.html kde je nahrané vše kromě kytary.
Jedna z možností je sehnat si na song tabulaturu v Guitar Pro, tam zakázat sólo a vyexportovat si to (do Guitar Pro jsou i nějaké "reálné" zvuky, tak by to nemuselo znít zase tak špatně). Pak taky existují různé "backing tracks" - např. tady: post472704.html kde je nahrané vše kromě kytary.
Hraju na kytary a mašinky
Když to nejde tak začnu znova.Nahraju vše přes Cubase a bude po ptákách.Chtěl jsem to mít jednoduší ,a
tak hurá do práce,lenost se nevyplácí.Dík za odpovědi ....
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
hlavně si každej projekt zálohuj někam ještě jako projekt Cubase/nevyexportovanej wav at to můžeš kdykoliv otevřítkozeny píše:Když to nejde tak začnu znova.Nahraju vše přes Cubase a bude po ptákách.Chtěl jsem to mít jednoduší ,a
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge