Adaptér k efektu Zoom G2

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
syges

Adaptér k efektu Zoom G2

Příspěvek od syges »

Ahoj,
pořídil sem si mulťák Zoom G2 a baterky to docela ždímá, tak sem se doma prohrabával ve všeljakých adaptérech. V manuálu píšou, že by se to mělo napájet 9V / 300mA adaptérem a nejbližší doma mám 9V / 500mA, efekt v poho běží i s tímto, ale bojim se jesli by se tomu nemohlo něco stát, třeba časem.
A ještě druhotný dotaz, dají se z toho vykouzlit docela zajímavý zvuky i skrz lampu, ale zajímalo by mě jesli opravdu nějaký silnější zkreslení, či nějaký šílený efekt nemůže třeba škodit lampám v kombu nebo repráku. Předem díky ;)
STAY ROCK'N'ROLL
filo01

Re: Adaptér k efektu

Příspěvek od filo01 »

Můžu se zeptat, co v tom používáš za baterky a jak dlouho ti vydrží? Papírově v manuálu píšou 7,5h na alkalické.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
syges

Příspěvek od syges »

filo01 píše:Můžu se zeptat, co v tom používáš za baterky a jak dlouho ti vydrží? Papírově v manuálu píšou 7,5h na alkalické.
hele měl sem tam obyčejný AA Varty řek bych tak středně kvalitní a vydržely mi kolem 3-4h víc ne. Takže adaptér asi jasná volba.
STAY ROCK'N'ROLL
filo01

Příspěvek od filo01 »

Aha, dobré vědět, díky. Měl jsem G1X a ten mi s NiMH 2500mAh vydržel cca 8-9 hodin.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Zejus

Příspěvek od Zejus »

syges píše:Ahoj,
pořídil sem si mulťák Zoom G2 a baterky to docela ždímá, tak sem se doma prohrabával ve všeljakých adaptérech. V manuálu píšou, že by se to mělo napájet 9V / 300mA adaptérem a nejbližší doma mám 9V / 500mA, efekt v poho běží i s tímto, ale bojim se jesli by se tomu nemohlo něco stát, třeba časem.
A ještě druhotný dotaz, dají se z toho vykouzlit docela zajímavý zvuky i skrz lampu, ale zajímalo by mě jesli opravdu nějaký silnější zkreslení, či nějaký šílený efekt nemůže třeba škodit lampám v kombu nebo repráku. Předem díky ;)
nemuze se s tim nic stat....tech 500mA je jakoby kapacita toho adapteru, takze ti tam zbyde jeste 200mA a muzes na to pridat jeste dalsi efekty. Jenom bacha na polaritu
syges

Re: Adaptér k efektu Zoom G2

Příspěvek od syges »

Dobrý tak sem s tim byl na zkoušce a hrál sem na to pár hodin v kuse a nejmenší problém nebyl. Je to docela šikovná věcička. I před lampou to nezní vůbec špatně, chce si to s tim hodně pohrát...integrovaná ladička je taky plus, velice přesná.
STAY ROCK'N'ROLL
Zejus

Příspěvek od Zejus »

jo, na to kolik to stoji je to fakt dobry multiefekt
Viťas

Příspěvek od Viťas »

Mám taky jeden dotaz na adaptér, sice to není na Zoom G2, ale nechce se mi zakládat nové téma.Mám Digitech Grunge a chtěl bych ho napájet tímhle http://kytary.cz/zoom-napajeci-zdroj-ad ... /HN080760/ neměl by bejt problém ne?
Kytara: Epiphone Les Paul Custom Zakk Wylde 2011, BaCH Les Paul Custom White
Efekty: Dunlop Wylde Wah ZW-45, MXR Wylde Overdrive ZW-44, MXR Black Label Chorus ZW-38, Modtone Tremor
Zesilovač: Engl Gigmaster 30
Reprobox: Palmer 1x12 Celestion Vintage 30
Trsátka: Dunlop Jazz III
Struny: D'addario EXL 110+
Popruh: Perris Leathers
Kabely: Klotz La-Grange
Zejus

Příspěvek od Zejus »

jestli to je center negative tak by nemel byt problem
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“