Výroba reproboxů Brno

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Organel

Výroba reproboxů Brno

Příspěvek od Organel »

Ahoj,
poraďte prosím někoho, kdo v Brně, popřípadě v blízkém okolí, vyrábí kytarové reproboxy na zakázku.
Dík
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Výroba reproboxů Brno

Příspěvek od mmjuz »

To by mě zajímalo, co tak strašně speciálního požaduješ, že si nevybereš v oficální nabídce: http://kytary.cz/kytary/kytarove-reproboxy/

Někdy předloni se "metaloví fajnšmekři" dušovali, že nejdrsnější boxy dělá nějaká firma na Prostějovsku. Dnes už po nich pes neštěkne, tak jsem jméno zapomněl. Ale bylo to něco echt hrubého, snad firma HARD BOX? Jist si ovšem nejsem. Měl to být tuším Kojetín, od Brna co bys kytarou dohodil.
Organel

Příspěvek od Organel »

Speciálního nechci nic, prostě jsem se rozhodl spíchnout si to sám. Ovšem výrobu samotného boxu, aby byl dostatečně kvalitní, je lepší svěřit někomu, kdo s tím má zkušenosti. Taky jsem si to spočítal a zjistil, že když si nechám vyrobit box a zbytek si do toho dokoupím a našroubuju sám, tak mě to vyjde téměř o třetinu líp, než když si budu vybírat z oficiální nabídky. Takže tak...
Každopádně na Hard Box jsem zapomněl, dík za připomenutí...
Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

a to chce jen samotný dřevěný box? to bych pak zkusil nějakého stolaře. Pokud to chceš mít i potažené, tak potom výrobci/prodejci boxů jako ten HardBox, ESH, Vlasa&Black, Checha, Rockwell, Headway - nemám osobní zkušenosti, je to jen výpis lidí co to dělají
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
JohnyWM

Příspěvek od JohnyWM »

za sebe doporučuju headway... je to to samo jako ESH, za 4x12 chtějí kolem 4500
Organel

Příspěvek od Organel »

Stanley06 píše:a to chce jen samotný dřevěný box? to bych pak zkusil nějakého stolaře. Pokud to chceš mít i potažené, tak potom výrobci/prodejci boxů jako ten HardBox, ESH, Vlasa&Black, Checha, Rockwell, Headway - nemám osobní zkušenosti, je to jen výpis lidí co to dělají
Chci to i potažené. Každopádně dík za výrobce, zkusím je...
Organel

Příspěvek od Organel »

JohnyWM píše:za sebe doporučuju headway... je to to samo jako ESH, za 4x12 chtějí kolem 4500
Zkusím to, dík
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“