Zdravím,
zkoušela jsem zapojit mikrofon do kytarového komba, ale skoro nešel slyšet, jelikož se přímo na mikráku nedá ovládat volume. Tak jsem to chtěla zkusit "píchnout" (mikrák) do počítače a z počítače do komba a to už šlo, jenže mám problém s tím, že jsem ten zvuk musela nejdříve nahrát a až potom pustit, ale potřebovala bych nějaký program nebo něco, přes co bych mohla zpívat live (jako že bych to nemusela nahrávat, a rovnou bych se slyšela). Nevíte někdo o něčem? Budu vděčná za každou radu.
Předem děkuji.
PS. Jestli je tady už nějaký takový topic tak se omlouvám, snažila jsem se hledat, ale nic jsem nenašla. Když tak lock.
Program na live zpívání
Pravidla fóra
Program na live zpívání
Kytary: Ibanez GRGA 11 (CA), Ashland by crafter SC 270
Comba: Laney LX35R, Roland micro cube
Baskytara: Flea bass junior bass (The Wild One)
Re: Program na live zpívání
neni potreba zadny program. staci spravne nastavit windows playback mixer.
Děkuju moc a mohl bys mi prosím poradit jak? Nebo mě směřovat na nějaký odkaz nebo cokoliv, kde se o tom můžu dozvědět víc? Ale i tak zatím díky, nejsem moc nechnický typ.
bohuzel nevim, jaky pouzivas system ... muzeme jen predpokladat, ze Windows ... a i tam se to lisi verze od verze (v XP je to trochu jinak, nez ve Vista a 7) ...
... zjednodusene se da odkazat na ovladaci panel zvuku ... tam se da proklikat k temhle vecem (a nejaka ta zakladni napoveda systemu to asi bude taky popisovat).
... zjednodusene se da odkazat na ovladaci panel zvuku ... tam se da proklikat k temhle vecem (a nejaka ta zakladni napoveda systemu to asi bude taky popisovat).
Mám windows 7. Ale i tak děkuju, zkusím si s tím nějak poradit.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
v pravo dole u hodin je symbol reproduktoru, zkus na něj pravou myší a projeď ta různá podmenu jestli tam nemáš někde MUTE u mikrofonu nebo u LINE out a tak celkově si to projeď, na to přijdeš (pokus omyl) Nebo pozvi šikovného kámoše na návštěvuVerča007 píše:Mám windows 7. Ale i tak děkuju, zkusím si s tím nějak poradit.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
to je taky možnost
, ale nakonec ji nebudu potřebovat, už jsem na to přišla, děkuju moc oběma!