Simmons SDS8 pady

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
citizen.one

Simmons SDS8 pady

Příspěvek od citizen.one »

Poridil jsem sveho casu SDS8 modul s 4. pady bubnu a jeden kopak...nicmene...

jak na to moc nemam cas, tak to zabira relativne dost mista a hlavne v tom lezi penize...mam teda rad zvuk toho modulu, jestli to nekdo znate, tak pri urcitem uderu se z toho da dostat moc pekny pevna bas a leccos dalsiho...

no oc mi jde, nevite ktere pady jsou s tim kompatibilni? Idealne teda nejake mensi, dobre provedeni, aby se to dalo pripadne pouzit i jako nejaky efektovy bici modul...a idealne aby sly pripadne pripojit i jinam...
dalabo

Re: Simmons SDS8 pady

Příspěvek od dalabo »

Vyborna stranka k Simonsum http://www.simmonsmuseum.com u nas mněli někteři pady Yamaha s dodělanym snimačem k simmonsum skratka dva jacky jeden pro Yamahu druhy pro SDS nebylo to stejne ty parametry.
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

hmm hmm, stranky samozrejme znam...

jelikoz ten modul bere signal nekde mezi 0.7 a 1.5V, tak se to da ridit kdecim...

konkretne kdyz si ve Fruity pustim smycku, tak staci vytahnout ze zvukovky po stope signal (coz jsem u FL zrovna zatim nezjistil jak, ale Ableton to pry umi, na Cubase zase nejsem sto najit step sequencer) a krasne se to da nastelovat...

spis me zajimalo jestli by nekdo nemel tip a neco co by bylo nejak jasne funkcni...kazdopadne jsem se dneska pobavil i pri clicku z jednoho vstupu natazenyho do celych bici na smycku...kdyz se nastavi sprave sensitivita, tak se z toho da dostat leccos i takhle...a ty basy...to je nadhery... :-D
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Zkus Petra "Tudyho" z Brna [tudio(at)seznam.cz]

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
dreamrobin123
Nový uživatel

Příspěvek od dreamrobin123 »

ahojky chtěl bych poradit jsem zacatecnik co se tyce bici simmons mam celou sadu padu a ted jsem si koupil modul simmons mtx9 a nevim jak mam najit bass drum proste kopak můžete mi poradit??Predem dekuji
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“