Dnes jsem točil s jedním Amíkem, bluesovým kytaristou. Měl fantastický zesilovač Overdrive Special by Dumble z 80. let a hlavně krabičku, která mě fakt dostala - Ethos overdrive. Chvilku hrál na Dumble, pak jsme Ethos připojili rovnou do ProTools (má i speaker simulátor) a zvuk jak víno a stejný jak z Dumble. Zkusil jsem ho na chvilku připojit na Fendera Blues DeLuxe a zase se to hodně přiblížilo originálu. Neměl jsem čas se s ním dlouho zabývat, proto se ptám: měl někdo z Vás už možnost se s tímhle efektem setkat? Cena je hrozná, čekací doby taky, ale fakt mě Ethos oslovil.
http://www.customtonesinc.com/Home_Page.php
Ethos overdrive
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ethos overdrive
Myslím, že budeš jeden z mála v republice kdo se s tím setkal a to nemluvím o tom Dumblu
.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Taky bych to tak viděl, ale třeba ho má někdo schovanej pod peřinou a rád se práskne
Když jsem teď z toho tak unešený, klidně bych do toho těch 425 dolarů vrazil....
Když jsem teď z toho tak unešený, klidně bych do toho těch 425 dolarů vrazil....
levnejsi a jednodussi varianta je Zendrive.
A tech dumble-like krabic je samozrejme mnohem vic.
sice zvuk nic moc, ale pro uvodni orientaci
A tech dumble-like krabic je samozrejme mnohem vic.
sice zvuk nic moc, ale pro uvodni orientaci
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Zendrive znám, ale je to jen škatule se zkreslením. Na Ethosu se mi líbí možnost použití jak jako zkreslovač, tak i preamp a nebo zdroj kompletního zvuku do PA nebo ve studiu rovnou do kompu. A přitom mi přišel ten zvuk hodně povedený a hned použitelný. Navíc dva kanály.....
jasny, proto taky ta cena.krasty píše:Zendrive znám, ale je to jen škatule se zkreslením. Na Ethosu se mi líbí možnost použití jak jako zkreslovač, tak i preamp a nebo zdroj kompletního zvuku do PA nebo ve studiu rovnou do kompu. A přitom mi přišel ten zvuk hodně povedený a hned použitelný. Navíc dva kanály.....
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak už se chystá i verze se zabudovaným výkonovým koncem, takže prakticky celý zesilovač.
Ještě jsem se díval, že čekací doba je víc jak rok tak to abych si ho pomalu objednal. Prodat by to mělo jít i se ziskem v pohodě viz ebay.
Ještě jsem se díval, že čekací doba je víc jak rok tak to abych si ho pomalu objednal. Prodat by to mělo jít i se ziskem v pohodě viz ebay.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Krásny santanovský zvuk. Veľmi vydarená krabica, fakt.
Momentálne bez kapely, stále hľadám
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...