Zdravím vyhledal jsem si tu pár Marshallu a uvažuji nad koupí jednoho z nich. Kombo bude hlavně k domácimu hraní. Styl které budu hrát jsou spíše rock a hard rock. Děkuji za pomoc
tak nejdřív jde o to jestli chceš celolampu nebo polo nebo trandak, za tyhle prachy bych šel už do lampy a pokud to má být na doma tak bych šel třeba do Blackstar HT-5, kterej tyhle maršaloidní zvuky zvládne a proti M-class 5 má dva kanály.
za ty prachy se dá pořídit opravdu celolampa na doma, na doma to bude asi moc ty VSka, už o tom bylo myslim jedno téma, a skončilo se typuju u nějakého typu VHT nebo Blackstar, určitě za ty prachy se dá pořídit z bazaru celolampa.
ty VT nebo AVT bych určitě nebral, taky jsem na VSko hrál (naštěstí ne na moje), ale pak mě nějak přešla chuť a koupil jsem si ValveKing, nevím jaké je zkreslení u toho multiefektu, ale na rock atd bych používal spíše aparátové zkreslení.
no vidíš, kup si to VHTčko a za ušetřené peníze si můžeš koupit třeba nějakou zkreslovací krabičku, vyměnit snímač nebo reprák v tom kombu, myslím že není lepší volby
Vážení, myslím, že se snažíte zcela zbytečně, protože tazateli jde primárně o ta bílá písmenka na tý bedýnce... Zvuk, kvalita atp, je až na daaalších místech.
mskvr píše:Vážení, myslím, že se snažíte zcela zbytečně, protože tazateli jde primárně o ta bílá písmenka na tý bedýnce... Zvuk, kvalita atp, je až na daaalších místech.