Ibanez RX40RD

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Kachnax

Ibanez RX40RD

Příspěvek od Kachnax »

Zdravim, koukala jsem se na bazaru na kytary a docela mě zaujal tenhle kousek.

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... =25&order=

nebo nová: http://kytary.cz/cort-cr-100/HN111086/ tuhle mi doporučoval pan Huml, ale radši vyslechnu víc názorů....

Co si o tom myslíte?...Momentálně prodávám svou starou kytaru která byla moje první elektrika, hodně levná a už se na ní fakt nedalo hrát, takže se rozhlížim po nové/staré. Pořád bádám jestli corta nebo ibanez, jestli novou nebo z bazaru.... každopádně si je chci vlastnoručně vyzkoušet:)
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Ibanez RX40RD

Příspěvek od core88 »

Já bych šel do tý Ibanezky . Bude určitě kvalitou zpracování uplně někde jinde než ten cort. Je tušim ještě made in japan a ten cort to bude asi indonezie či co . A když by sem to vzal jen podle vzhledu tak je i pěknější než ta cortka . ale určitě si je vyzkoušel /prohlídni a uvidíš na kerou se ti bude líp hrát .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
Kachnax

Příspěvek od Kachnax »

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... =25&order=

nebo ještě tato mě zaujala... v týdnu jí jdu vyzkoušet, s ibanezkama moc zkušenosti nemám tak jsem zvědavá.

Díky za radu:)
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

pokud netrváš na dvojzvratným tremolu a HB-S-HB snímčích tak bych to viděl spíš na tu RX40RD a nebo se kouknout po nějake RG350 nebo RG370 ale ty se pohybujou okolo 6-7k . Já mam RG350 a sem s ní spokojenej .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

Takovýhle RX jsem kdysi vlastnil. Zhruba ze stejnýho roku, v černý barvě a nevzpomínám na něj v dobrým. Zvuk mizernej, rozlaďovala se, přepínač a poty chrastili po půl roce používání. Jako za ty prachy myslím dnes už seženeš lepší nástroje.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
lunchie

Příspěvek od lunchie »

ja ted ve utery zkousel tuhle Obrázek a byl jsem velice mile prekvapeny. Vyborne hratelna (a abych pravdu rekl, tvar se mi moc libi ... ale na jazzik to asi neni ...)

EDIT: jo mam uz za sebou nekolik piv a panaku ... ;)
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Co třeba Cort KX5? Za tu cenu je to příjemná kytara.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“