Fender X Ibanez

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
microhrnek

Fender X Ibanez

Příspěvek od microhrnek »

Čauky,vybírám si na Vánoce novou kytaru a přemyslim o http://muziker.cz/elektricke-kytary/tel ... white.html jen nevím jestli tenhle fender má v tehle cenove kategorii vubec nejakou cenu ,hraji nebo chtel bych s ni hrat posthardcore/metalcore neco mezi tím ale uvital bych i krasny fenderovsky čistý soud, proto přemýšlím zda tohle telátko nebo radši nejakou ostřejší ibanez v podobne cenové skupině,co poradíte?:)
Kytara:Ibanez
Zesilovače: Blackheart BH5
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: Fender X Ibanez

Příspěvek od McKozias »

tyjo, nevim jestli by se ti libil zvuk na MC kdyz to ma u kobylky singl...co takhle skocit do obchodu a zkusit to?
microhrnek

Bohužel nemám v okolí kde a ani na to nemám čas,proto se radím zde ,takze myslis ze by to např v Breakdownech nebylo konkretní? :|
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

uh, blbe se to vysvetluje, SC, zvlast u telete ma takovy hodne svuj charakter a pokud mas na mysli ty klasicke hutne breakdowny tak to ztoho moc nepoleze, navic, SC pri vyssim zkresleni celkem solidne brumi, da se to nejak vychytat ale pro tudle hudbu bych byl spise pro HB....anebo si do telete ke kobylce koupit HB velikosti SC
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Myslím, že HC a metalcore na singl opravdu nebude to pravé ořechové. Za mě rozhodně nějaké Ibánezka, nebo jak říkal Kozias koupit HB ke kobylce, ale příjde mi to trochu jako nešťastné řešení. Ta kytara pro to stvořena nebyla. Byl by to hřích. :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Pozorně sledujte klip...

Ne to je jen taková zábava. Od monitoru se radí těžko. Osobní zkušenost je pro tebe to nejlepší. Osobní preference se různí.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Wocass píše:, ale příjde mi to trochu jako nešťastné řešení. Ta kytara pro to stvořena nebyla. Byl by to hřích. :)
no jasne je to prasarna, ale na druhou stranu ho chapu, me se taky telata moc libi :D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

McKozias píše:
Wocass píše:, ale příjde mi to trochu jako nešťastné řešení. Ta kytara pro to stvořena nebyla. Byl by to hřích. :)
no jasne je to prasarna, ale na druhou stranu ho chapu, me se taky telata moc libi :D
To beru, já třeba hrozně ujíždím na tomhle a ne proto, že je to sig. model, ale je prostě nádherne a ty dva HB maj koule :mrgreen:

http://kytary.cz/fender-jim-root-telecaster/HN097962/

Ale to krásné bíle tele si neumím představit s HB a vydávající metalcorové zvuky.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
microhrnek

Telátka se mi prave libí a kamos na telátka hraje posthardcore,pravda je to v kombinaci s orangem trosku chlupatoučké a teploučké, ale tak dam na vas,nemuzu se ridit jenom vzhledem,ačkoliv takova pekna kytárka jiná není přesto jsem si vybral a veřím že to bude štastnejsi pořízení,jen nevím jak to bude s dostupnosti pro bílou barvu http://elektricke-kytary.heureka.cz/iba ... x/galerie/ ikdyz jsem chtel aspon zapojení HSS tak po zkouknutí videíí to celkem dost brumí,myslel jsem ze to tak brumí jenom na mojí kytaře a kvalitni singly to nemaji az tak vyrazny,ale opak pravdou takze jsem zvedav na tuhle krasku :twisted:
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

McKozias píše:uh, blbe se to vysvetluje, SC, zvlast u telete ma takovy hodne svuj charakter a pokud mas na mysli ty klasicke hutne breakdowny tak to ztoho moc nepoleze, navic, SC pri vyssim zkresleni celkem solidne brumi, da se to nejak vychytat ale pro tudle hudbu bych byl spise pro HB....anebo si do telete ke kobylce koupit HB velikosti SC
No ja nevim, podle me tu hutnost nedela ani tak ten HB, jako aparat.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

...EDGE... píše:
McKozias píše:uh, blbe se to vysvetluje, SC, zvlast u telete ma takovy hodne svuj charakter a pokud mas na mysli ty klasicke hutne breakdowny tak to ztoho moc nepoleze, navic, SC pri vyssim zkresleni celkem solidne brumi, da se to nejak vychytat ale pro tudle hudbu bych byl spise pro HB....anebo si do telete ke kobylce koupit HB velikosti SC
No ja nevim, podle me tu hutnost nedela ani tak ten HB, jako aparat.
hraju na stejny aparat s kytarou s HB a se SC a rozdil je obrovsky...jako je jasne ze to je i "drevem" kytary
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od haas12345 »

Singly sice brumi, ale najdou se i taci, kteri na to hrajou s brutalnim zkreslenim viz. napr. kytaristi z gallows, kazdopadne nevim, co nahravali na lp a co na telatka http://27.media.tumblr.com/tumblr_lr9kw ... o1_500.jpg taky to pouziva v kombinaci s orangem (obcas teda i marshallem) a zni to dobre a to hrajou punk ;) jde jen o to, co chces mit za zvuk...
minibb

Příspěvek od minibb »

Já bych na HC šel zajisté do HB, už jen z toho důvodu, že nebruměj, a při velikym zkreslení by to brumění singlu s*alo.
OT: Chvála Bullovi za to video, furt jsem si nemohl vzpomenout od koho ta písnička vlastně je :D
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
microhrnek

Přece jenom telatko za 11 nebude hrat jako treba telatko za 30 :) uvidím jestli splaším tu ibanezu a časem to tele urcite stejne planuju,pro me je hlavní aby to ladilo a trochu ten tón podrželo a samozrejme taky vzhled jinak si zatim na vysoky naroky nepotrpím protoze ony ty kytary hraji vesmes stejne
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

microhrnek píše: jinak si zatim na vysoky naroky nepotrpím protoze ony ty kytary hraji vesmes stejne
hohohoooo......to bacha, i ty moje dva braky hrajou o dost jinak, to by ses divil :D
Moleek

Příspěvek od Moleek »

haas12345 píše:Singly sice brumi, ale najdou se i taci, kteri na to hrajou s brutalnim zkreslenim viz. napr. kytaristi z gallows, kazdopadne nevim, co nahravali na lp a co na telatka
Gallows bych moc nepovažoval za příklad brutálního zkreslení. Oni a třeba i Alexisonfire maj docela vintage sound a se zkreslením to moc nepřehánějí

EDIT: Tak jsem si Gallows spletl s The Gaslight Anthem, Gallows jsou přecijen tvrdší o kus...
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
microhrnek

Tak "báňa" včera přisla domu,v bíle se již nevyrábí tak jsem musel zvolit stereotypni černou,na první pohled nevypada špatně,lepený krk slakovany s telem,perletovy lem okolo kytaru,no ale po lepsim prohlednutí je to fialovej hnus,zpracovani je otresny,v díře na jack nedolakováno,to same okolo zadních plastovych krytů no a zvuk? zatím 50/50 ,ikdyz jsem mel jenom kopii strata od dimavery, tak stale mi ten zvuk prisel živější,ale to si možná sedne (nove struny,trochu jinak posazena kobylka) ,takze do konce tydna uvidím jestli vratim nebo necham :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“