Deftones

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Mate radí skupinu Deftones ?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Slupkac

Deftones

Příspěvek od Slupkac »

Tak co máte radí Deftones ? tuhle kapelu sem poslouchal ještě před Bulharskou skupinou Kaffe.
majso
Kontaktovat uživatele:

Re: Deftones

Příspěvek od majso »

Štúdiové veci super, naživo sucks.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

deftones jsou bozi, jedna z mych nejoblibenejsich kapel. verim ze budou vyborni i nazivo - aspon z posledni doby je dost super zivaku. mam od nich rad vse, nejvic ale asi posledni dve desky. Sextape je pro me pisen minuleho roku :)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Mám hrozně rád, strašně mě bere ta nálada a emoce :) Poslední dvě desky jsou fakt povedené a z poslední doby si taky maximálně užívám ty nové HD klipy, to je fakt pokoukání :)

na Carpenterovi se mi navíc líbí, že k té kytaře přistupuje trochu jinak, než spousta jiných (řekněme) numetalistů :) moc se mi líbí, jak pracuje s akordy
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Dark Axel píše: na Carpenterovi se mi navíc líbí, že k té kytaře přistupuje trochu jinak, než spousta jiných (řekněme) numetalistů :) moc se mi líbí, jak pracuje s akordy
presne!! maji hodne jednoduche riffy ale proste tam sedi jak p***l na hrnec, nedokazu si predstavit nic jineho

deftones nejsou tvrda kapela ve smeru podladeneho a rychleho pm, ale ti ze par tony dokazou cloveku opravdu i zkazit den :D
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“