Klávesy nepřehrávaji midi puštěné v PC
Pravidla fóra
Klávesy nepřehrávaji midi puštěné v PC
Ahoj mám problém. Pokud v PC v programu vanBasco karaoke player pouštím MIDI soubory, tak mi to nepřehravá zvuk v klávesách.Vyměnil jsme pevný počítač za notebook a od té doby problém. Naisnstaloval jsem všechny programy co k tomu potřebuji a nic. Dokud jsem měl klasický PC a ne notebook, přehrávaly klávesy úplně v pohodě, ale když to zkouším rozchodit notebookem tak to nejde, už si nevím rady. Děkuju mockrát za jakoukoliv radu či postřeh.
Re: Klávesy nepřehrávaji midi puštěné v PC
nastavuje se vystup rovnou v tom programu? jestli ne, co mas za system? kam je nasmerovany defaultni vytup?
program mám musicdownloader na vkládání midi souborů do kláves, to funguje bez problemů.Na přehrávání mám usb-midi driver z cd yamaha keyboard. Nic víc se v programu nenastavuje. Na předchozím pc jsem jen nainstaloval a automaticky mi to začalo při puštěné skladbě hrát v klávesách.
ja te odpovedi nerozumim. ptal jsem se jestli se nastavuje vystup rovnou v tom programu (tedy v tom vanbasco). odpoved by mela byt ano/ne. a jestli bude odpoved ne, tak jsem se ptal, co mas za system (protoze s vista a 7 je trochu potiz).
Jo takhle, promin.
ne v VanBasco playeru se nenastavuje výstup žádný.
Jinak mám windows 7.
Na původním pc, jsem měl WinXP.
ne v VanBasco playeru se nenastavuje výstup žádný.
Jinak mám windows 7.
Na původním pc, jsem měl WinXP.
zkus tohle: http://sdim.gr/mpc/
mel by v tom jit nastavit defaultni midi port ve W7
(a tady je to kdyztak popsany pomerne slusne)
mel by v tom jit nastavit defaultni midi port ve W7
(a tady je to kdyztak popsany pomerne slusne)
Děkuju mockrát!!!
už jsem našel problém..Ještě jednou díky za pomoc!
už jsem našel problém..Ještě jednou díky za pomoc!