Snímače Suhr

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
ezop

Snímače Suhr

Příspěvek od ezop »

Zdravím,

zaujal mě hodně zvuk Douga Aldriche z Whitesnake, tak jsem pátral a zjistil, že má v les paulech svoje signature snímače Suhr. Nevíte, kde by se daly v ČR pořídit? Na bazaru je někdo, mám pocit, občas prodává, ale radši bych nějakej oficiální obchod. Případně radu, jak podobného zvuku docílit jinak. Třeba tip na jiné snímače.:-) Už je mám v plánu dlouhou dobu vyměnit, tak řeším co tam nacpat.
Asi mě pošlete do oněch končin, ale chci to dát do "lp" od staggu. Mám ho asi skoro pět let a po seřízení, přebroušení pražců je to, až na snímače a hardware, kytara, na kterou se dá hrát.
P. S. samozřejmě bych dobré snímače dal později do lepší kytary. Takže mi prosím nepište, že mám kytaru hodit do krbu apod. Rozhodně netvrdím, že nechci nějaké lepší žihadlo, ale finance nejsou.
Díky za tipy.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Snímače Suhr

Příspěvek od Smrťokvítek »

Přesunul jsem to do vhodné sekce.

Co takhle zkusit
:arrow: http://www.zbozi.cz/?q=suhr&typ=nabidky ... na-od=1000 ?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

Suhr udelal Aldrichovi jeho signaturu na zaklade Sh-4 a podle jeho pozadavku ji vylepsil...uz jsem po nem taky koukal ale tady v evrope je strasne predrazena (1:1 dolar-euro) a tak asi bude lepsi to koupit v usa nebo nekde na ebay a nechat si to poslat..Jako alternativu jsem nasel Motor City Pickups Afwayu kterej ted pouziva Cantrell a ten pred tim pouzival Aldrich a v nekterejch kytarach ma porad Sh-4...Dalsi alternativa je Bare Knuckle Holy Diver...Nekdo rika ze ten je lepsi,jinej zase ze onen,nicmene vsechny tady zminovany snimace jsou 1.liga a ani s jednim neslapnes vedle...

LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
ezop

Příspěvek od ezop »

Díky moc:-) Přesně to jsem si myslel, s tím, že jsou v Evropě předražené. A díky za další info. Přesně něco takového jsem chtěl slyšet! :)
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“