Označení pražců

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Odpovědět
PhillJ

Označení pražců

Příspěvek od PhillJ »

Ahoj, mám v plánu si pořídit http://kytary.cz/squier-deluxe-jazz-bas ... /HN095153/ jen mě štve, že na base nejsou označený pražce perleťovými tečkami. Je možný, aby tečky na hmatník dodělal kytarář? Na webu mají většinou napsaný jen opravy, seřizování, rovnání a výroba... Pokud ano, kolik to tak zhruba stojí? Dost se podle teček orientuju a taky to líp vypadá :-)...

P.S. Máte někdo s touhle basovkou zkušenosti?
Baskytara: Fender Standard Jazz Bass MIM
Na zkušebně: Ashdown MAG 300H + Homemade 1x15'' + Homemade 2x10''
Na doma: Ampeg BA-108
Durin

Re: Označení pražců

Příspěvek od Durin »

PhillJ píše:a taky to líp vypadá :-)
Ehm... :D to je věc názoru a zrovna mně se hrozně moc líbí basy s neoznačeným hmatníkem :wink:

Jinak teoreticky by to jít mohlo, ale nevím jak moc drastický zásah do hmatníku by to byl. Tuším, že ty tečky jsou jen nějaké destičky, které se do toho vsazují, ale nevím to jistě. Počkej na názory zkušenejších :D
dzzerza

Příspěvek od dzzerza »

Osobne jsem tuhle basu v ruce nedrzel, ale typuju si, ze ty znacky budou na horni hrane krku. Coz podle me bohate staci.
Pokud tam nebudou, rekl bych ze ti je tam kazdy kytarar pridela. Osobne bych se primlouval aby ti ty znacky dal jenom na horni hranu - bude to mensi zasah do hmatniku.
Sterling by MusicMan Ray 35; Hartke HA3500; Fender 410 PRO SL; Korg DTR-1; BBE 382i Sonic Maximizer
Durin

Příspěvek od Durin »

Na horní hraně jsou (bývají tam vždycky), hrál jsem na ní. Nehraje špatně, přišlo mi, že za 7 tisíc dobrá aktivka :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Dodělání značek není žádný drastický zázrak. Zvládne to jakýkoli kytarář. Cena se bude odvíjet od kytarářova jména a toho, jaké šílenosti si na něj vymyslíš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“