chtěl bych se o tomhle něco dozvědět, jakože k čemu to je, jak na to apod. Na Squieru nepoužívám tremolo, tak jsem si řekl, že by se to možná mohlo hodit, ale jak říkám, nevím o tom nic..
Zašpalkování tremola
Pravidla fóra
Zašpalkování tremola
Zdravím,
chtěl bych se o tomhle něco dozvědět, jakože k čemu to je, jak na to apod. Na Squieru nepoužívám tremolo, tak jsem si řekl, že by se to možná mohlo hodit, ale jak říkám, nevím o tom nic..
Zkoušel jsem hledat, ale neúspěšně, mohli byste mě někdo alespoň nasměrovat? Díky 
Re: Zašpalkování tremola
To jsi hledal velmi špatně.
Viz odkaz v sekci Snímače, hardware, příslušenství, údržba -> Péče o stratovské tremolo + Zablokování tremola
A upřesni, co máš za kytaru, resp. jaký typ tremola.
Viz odkaz v sekci Snímače, hardware, příslušenství, údržba -> Péče o stratovské tremolo + Zablokování tremola
A upřesni, co máš za kytaru, resp. jaký typ tremola.
-
woro90-1
Počítám že když Squier, může to být jen Stratocaster či Jagmaster (klasické stratovské tremolo nebo two-point) nebo Showmaster (FR), s jinými tremoly snad Squier nikdy nic nevyráběl. A FR je v podstatě vylepšené stratovské, navíc je tu na něj také návod. Nešpalkoval bych, hodil bych to do jednozvratného - vyjde to nastejno, nic se tomu nestane když nějaký moula našroubuje páku a vezme za ni, a je to spolehlivější.
Chlapi, nerad bych obtěžoval, ale můžu někoho poprosit o cca. rozměry špalíků na blokaci FR edge III na Ibanez RG? Jsem zvyklý na pevnou kobylu a novou kytaru pořizuji v nejbližších dnech což budu už na koleji. U sebe budu mít max. šroubovák, imbus, pilník a šupléru.
Tak bych si to rád nachystal už teď, dokud jsem ještě doma, páč se tu dlouho neukážu.
Díkes
Tak bych si to rád nachystal už teď, dokud jsem ještě doma, páč se tu dlouho neukážu.
Díkes