Zašpalkování tremola

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
hubert

Zašpalkování tremola

Příspěvek od hubert »

Zdravím,
chtěl bych se o tomhle něco dozvědět, jakože k čemu to je, jak na to apod. Na Squieru nepoužívám tremolo, tak jsem si řekl, že by se to možná mohlo hodit, ale jak říkám, nevím o tom nic.. :) Zkoušel jsem hledat, ale neúspěšně, mohli byste mě někdo alespoň nasměrovat? Díky :)
wikxzen
Rádce

Re: Zašpalkování tremola

Příspěvek od wikxzen »

To jsi hledal velmi špatně.

Viz odkaz v sekci Snímače, hardware, příslušenství, údržba -> Péče o stratovské tremolo + Zablokování tremola

A upřesni, co máš za kytaru, resp. jaký typ tremola.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Počítám že když Squier, může to být jen Stratocaster či Jagmaster (klasické stratovské tremolo nebo two-point) nebo Showmaster (FR), s jinými tremoly snad Squier nikdy nic nevyráběl. A FR je v podstatě vylepšené stratovské, navíc je tu na něj také návod. Nešpalkoval bych, hodil bych to do jednozvratného - vyjde to nastejno, nic se tomu nestane když nějaký moula našroubuje páku a vezme za ni, a je to spolehlivější.
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Tomas26

Příspěvek od Tomas26 »

Chlapi, nerad bych obtěžoval, ale můžu někoho poprosit o cca. rozměry špalíků na blokaci FR edge III na Ibanez RG? Jsem zvyklý na pevnou kobylu a novou kytaru pořizuji v nejbližších dnech což budu už na koleji. U sebe budu mít max. šroubovák, imbus, pilník a šupléru.

Tak bych si to rád nachystal už teď, dokud jsem ještě doma, páč se tu dlouho neukážu.
Díkes
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“