jak odstraním bicí stopu z písničky??

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
vojtechkrupicka

jak odstraním bicí stopu z písničky??

Příspěvek od vojtechkrupicka »

Ahoj všem, potřeboval bych poradit. Nevěděl by jste někdo, jak mam odstranit bicí stopu z písničky.
Jakej k tomu je potřeba program?
dá se pokud možno zadara stáhnout?

Díky moc za odpověď

Vojta
Moleek

Re: jak odstraním bicí stopu z písničky??

Příspěvek od Moleek »

Koukám, že když sis založil topic, tak odpovím do něj a ne do PM.
A asi tě zklamu, ale moc to nejde a zadarmo tuplem ne. Programy možná existují, ale jsou drahé a složité.
Dá se na youtube sehnat pár skladeb bez bicích (Většinou jsou to ty, které kapela vydala multitrackově na nějakém singlu - z hlavy tuším, že se po stopách dá sehnat Blink 182 - All The Small Things.. jinak nevím), ale asi jich není mnoho... Hledej ******* - drum along track
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Jestli takový program existuje, tak rozhodně nepůjde zadarmo stáhnout. V případě bicích takováhle operace bude téměř nemožná. SW typu Melodyne teoreticky podobné funkce nabízí, ale výsledek v praxi nebude asi dobrý.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
romi

Příspěvek od romi »

....moderátor má vždy pravdu.. :D
Naposledy upravil(a) romi dne 12.09.2013 11:19, celkem upraveno 2 x.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Až tak to není. Pokud pominu fakt, že původní dotaz určitě nesměřoval na MID formát, tak k tomuto nepotřebuješ (vyjma zmíněného programu - například toho Reaperu) vůbec nic (narážím teď na tu "vybavenost nástroji").

Další detail - Reaper NENÍ neplacený, je to tzv. "shareware". Co to znamená vysvětlovat jistě nemusím 8)

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Windy

Příspěvek od Windy »

Ahoj Lidičky, hledala jsem a našla skoro všechno co potřebuji, vím kde se dá najít prakticky cokoliv bez bicí stopy a třeba i bez stopy kytarové. Bohužel jsem nenašla jedinou písničku kterou bych potřebovala.
Jedná se mi o konkrétně tuhle skladbu "Metallica - The Unforgiven II".

Moc bych ji chtěla, jedná se mi o čistě domácí cvičení a nehodlám ji nikde provozovat veřejně. Je celkem čitelná a pro mě pochopitelná, navíc mám i noty, takže ideální skladba.
Určitě někde je, jelikož na youtube jsou vidět covery...

Nemáte ji prosím někdo k dispozici? Beru i něco kde bude stopa bicích hodně potlačená.
Moc moc moc to spěchá, do 19.7. ji potřebuju umět zahrát z hlavy :-)
kunec

Příspěvek od kunec »

Z písničky to neoddelis, ale zkus třeba program Guitar pro. Najdeš do něj spoustu podkladů v midi. V něm můžeš hrát s každou stopou zvlášť.

Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Nebo sehnat jednotlivé stopy písničky zvlášť, v basové sekci je někdo pro Metallicu (jestli ono to nebylo zrovna na Black album) nabízel. Zkus pohledat.

edit: zeptej se Durina: hrani-na-baskytaru-tabulatury/pisnicka- ... ml#p590779
nebo
http://www.karaoke-version.com/customba ... given.html#
Windy

Příspěvek od Windy »

kunec píše:Z písničky to neoddelis, ale zkus třeba program Guitar pro. Najdeš do něj spoustu podkladů v midi. V něm můžeš hrát s každou stopou zvlášť.

Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Guitar pro mám ale to není ono, potřebuji si zkusit hrát s kapelou. Nemám totiž jinou možnost jak se to naučit. Nemám žádné hudebníky k dispozici, co by byli ochotní se mnou zkoušet :-)
Hendrek píše:Nebo sehnat jednotlivé stopy písničky zvlášť, v basové sekci je někdo pro Metallicu (jestli ono to nebylo zrovna na Black album) nabízel. Zkus pohledat.
edit: zeptej se Durina: hrani-na-baskytaru-tabulatury/pisnicka- ... ml#p590779
nebo
http://www.karaoke-version.com/customba ... given.html#
Děkuji za odkazy, já sem pak hodím odkazy na obří server kde jsou k dispozici skladby bez bicích a je jich tam mraky.
K té Unforgiven II: Jednotlivé stopy? Jako že bych našla jednotlivé nástroje a poskládala ji? pokud najdu, tak to udělám. Nicméně - pořád věřím že je někde zašitá ta moje vysněná "drumless". Našla jsem verzi bez kytar, takže bez bicích by mohla být taky. Jen kde... :-( :-(

P.S. A zeptám se :-) ;-) dííík moc!
pufik

Příspěvek od pufik »

Windy hod sem pls ty odkazy diky.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“