numetal - kombo do 20 000

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
mr.void

numetal - kombo do 20 000

Příspěvek od mr.void »

zdravím , vlastním ibanez rg 7321 se snímačem dimarzio paf 7, s efektem BOSS MT2 kombo line 6 IV 75w , a chtěl bych se zepta co by bylo vhodný na hraní numetalo (korn,Limp bizkit ) , např efekty , a komba klidně lampový na ceně nezáleží jen chi mít přehled .....

zajímají mě jak destruction efekty tak i efekty na vybrnkávání co mají korni
a nějakej navod jak sladit kombo s efektem , ja to udělal tak že na kombu jsem dal všechno na nulu a naladil jsem jenom efekt .

tak prosím o rady a navrhy co bych mohl ještě pořídit :)
J.J.
Rádce

Re: numetal

Příspěvek od J.J. »

To si děláš p***l, ne? Vzhledem k tomu, že je ten dotaz stejně úplně o ničem, tak bych to navrhoval smazat ve všech třech sekcích, kde se to objevilo.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

neni tu toho moc ale par temat tu je, a kdybys nebyl liny, napises do googlu korn guitar gear ;-)

a abys nerekl ze jsem neporadil - kup si ibanez K7, mesa boogie triple rectifier, dve 4x12 mesa bedny, digitech whammy, dunlop univibe, boss chorusy a flangery a delay...a mas to ;-)
mr.void

Příspěvek od mr.void »

jj par věcí jsem našel chtěl jsem jen nazory z praxe jestli má někdo s něčím zkušenosti atd ale děkuju ,,
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

divej, jde hodne o to jak hrajes, gear ti ktomu moc nepomuze..hodnekrat jsem slysel veci ktere od nich znely podobne ale byly hrane uplne na neco jineho nez ta mesa
mr.void

Příspěvek od mr.void »

jj jako se zvukem jsem spokojenej , je fakt že nevím jak zní lapma protože teď hraju na tranzistor a když lampu tak nevím jakou, mesa je drahá , co třeba laney ?? nebo line6 ? teď mi hodně pomohl ten novej snímač teď to nezní jak bláto a děla to tony je to nadhera ta paf 7 dělá divy , ale planuju tu lapmu ale ale , , nejdřív sem myslel třeba pololampu ale to lidi říkali ať se na to vykašlu a našetřím si spíš na celolampu
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

tyjo rekni kolik mas proste penez, zaitm se proste neni o cem bavit, chapes to?
mr.void

Příspěvek od mr.void »

jj chápu tak cca 20 000
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

fajn, a ted si tu projed forum ohledne komb a zesilovacu do 20 tisic :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Zamykám - a pokud se to spamování bude opakovat, tak to je akorát výzva k banování.
EDIT: Nakonec přesouvám a odemykám, protože z těch 3 témat tohle bylo jediné, kde byla diskuze. Nicméně autorovi důrazně doporučuju použít hledání.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: numetal - kombo do 20 000

Příspěvek od Kinx »

dobry kombo na numetal je neco jako dobry auto pro cestovani vesmirem, moc to k sobe nepasuje. na tenhle zanr urcite bednu a hlavu, dneska se to da vsechno koupit za par tisic (oproti dobam kdy byl numetal v kurzu)
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Prodat line6 a MT2, koupit třeba hlavu valvekinga a lepší 412 či 212 bednu s V30 (engly chodí za pěkný peníz). Pokud něco zůstane, tak na ty tvoje zvuk třeba line6 m9, tam si najdeš, co by se ti líbilo. Nebo taky vzít kombo (nějaký engl thunder apod, nebo já nedávno prodal mesa caliber 50 za 16k :roll: ) a k tomu ještě jednu uzavřenou 112 bednu (kopie thiel třeba). A nebo taky zvednout zadek od počítače, zajít do obchodu, pozkoušet v obchodech. Pak položit zadek na židlu a prohledat bazar, jestli tam není něco z toho, co se ti při zkoušení líbilo.
jastud

Příspěvek od jastud »

mr.void píše: tak prosím o rady a navrhy co bych mohl ještě pořídit :)
Učebnici češtiny.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Mejla

Příspěvek od Mejla »

zkus zajít do hudebnin a ozkoušej si tam nějaký zesíky...do 20k se dá sehnat např. Line6 valve spider, na kterym si namotáš spoustu typů zkreslení, efektů atd. nebo zkus Laney GH 50/100 l + krabičky jak tu psali výše, na tom Laney se dá taky natočit slušnej Hi gain, jeden frajer od nás z města na to valí HCčko v kapele, kde má druhej kytarista Recto a rozhodně se neztratí...navíc jsem koukal i na nějakej cover Kornů, kde právě kytarista hrál na to Laney a neznělo to vůbec špatně...ale záleží na tobě co se ti bude líbit, každej máme jiný ucho...http://bandzone.cz/therevolt tady oba hrajou na Line6 Valve spidery, jeden má HD100 a Jacksonku 7mu a druhej má verzi MKII a Ibanez RG7321
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“