chci se zeptat, jak si osobně nastavujete vzdálenost beaterů od blány na šlapce popřípadě dvojšlapce, nebo jestli si je dáváte spíše výš nebo se držíte při zemi.
Nastavení beaterů na šlapce
Pravidla fóra
Nastavení beaterů na šlapce
Zdravím,
chci se zeptat, jak si osobně nastavujete vzdálenost beaterů od blány na šlapce popřípadě dvojšlapce, nebo jestli si je dáváte spíše výš nebo se držíte při zemi.
Je to sice hodně záležitost vlastního vkusu. Ale chtěl bych slyšet váš osobní názor. A když už budete v tom, tak můžete připsat jakou šlapku používáte. Díky 
Re: Nastavení beaterů na šlapce
Spíš blíže k bláně, aby mě nemlátily beatery do holeně
Ale ještě pořád laboruji s různými nastaveními ... a používám Mapex Falcon double (dříve Tamu Iron Cobru) 
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
Mám Tamáckou šlapku, ale hodlám v nejbližší době měnit. Mám v merku jednu od Gibraltaru, už se těším.
Beatery spíše dál od blány, potřebuju trochu větší "rozmach"
Pružiny tvrdší.
Beatery spíše dál od blány, potřebuju trochu větší "rozmach"
Pružiny tvrdší.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
"Rozmach" je důležitýzzbar píše:Beatery spíše dál od blány, potřebuju trochu větší "rozmach"![]()
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
beatery mám raději tak nějak středně. V klidu svírají s rovinou blány kopáku tak 40 stupňů!
Používám dvojpedál Gibraltar 9611 staršího typu s jednořetízkem....
Používám dvojpedál Gibraltar 9611 staršího typu s jednořetízkem....
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "