Framus Cobra + G major2 + FCB 1010 nastavení MIDIH

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Wolframus
Kontaktovat uživatele:

Framus Cobra + G major2 + FCB 1010 nastavení MIDIH

Příspěvek od Wolframus »

Zdravím všechny,chtěl bych poprosit Všechny kdo mají chuť a čas poradit mi s naprogramováním mých komponentů.Jsem ohledně midi absolutním nováčkem i přesto,že už to vlastím rok,nebyl jsem schopen to nastavit.Mám midi hlavu FRAMUS COBRA,G MAJOR 2 a to všechno ovládám(respektive chtěl bych ovládat) midi cotrolerem Behringer FCB 1010.Kdyžtak poraďte schéma propojení kam jaký kabel (ovladač,processor,hlava -> out,thru,in).

moje představa je asi taková: v bance 00 bych chtěl ovládat tlačítky: 1 - clean kanál na Framus
2 - crunch kanál na Framus
3 - lead kanál na Framus
4 - master 2 (zvýšení hlasitosti)
5 - třeba bypass

- toto byla spodní řada tlačítek na controleru a na horní řadu tlačítek 6,7,8,9,10 bych chtěl dát efekty
pouze z g major2 které jsem si vytvořil.

- chtěl jsem se zeptat zdali je to možné nebo jestli je to totální blábol(je možné mít zaplou 3-lead kanál framuse společně s 10(to by byl efekt z g majora ....)????

- dále jsem si stáhnul edit programy na FCB 1010 a vyzor na G major .... rád bych se to naučil prostřednictvím nějakého editoru,a ještě jsem se chtěl zeptat jestli mám nejdříve jako první stáhnout nějaké nové firmware- y a když tak pls poraďte jaké?

- děkuji všem za pochopení a za trapné otázky :-),pls odpovídejte tzv.polopatě,jakmile řeším midi jsem jak
po lobotomii,ještě jednou díky.... .....
MESA dual rectifier(3-channel),box-MESA standart straight(4xV30),kytara Shecter 7strings,ladička Planet wave,trsátko: Dunlop jazz H3
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“