Vyuka pres video
Pravidla fóra
-
lamer co neumi hrat
Vyuka pres video
Napadlo me jestli by nevadilo kdybych zalozil topic kde bych kazdy tyden daval videa jak hraju na kytaru a vy by jste mi rikali co delam spatne,co je potreba dopilovat atd. Moc by mi to pomohlo protoze si nejsem jisty jestli vubec drzim kytaru spravne,jestli brnkam uvolnene,jestli mam naladene struny atd a zakladat na kazdej problem topic zvlast se mi zda zbytecne a myslim ze bude lepsi kdyz to bude na videu kde to uslysite,uvidite.
Naposledy upravil(a) lamer co neumi hrat dne 2.04.2012 18:22, celkem upraveno 1 x.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Vyuka pres video DULEZITE
Víš, že od toho jsou učitelé, kterým se za to platí?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
lamer co neumi hrat
1) Nestihal bych autobus
2) Nejsou na to penize
3) Myslim ze video je lepsi misto toho abych to slozite rozepisoval
4) Neznamena ze kdyz chces za to penize (alespon podle tveho prispevku to tak vyznelo) tak ze ostatni nebudou chcit poradit bez placeni
5) Kdyz napisu svuj problem poradite,kdyz to chci natocit tak mluvite neco o tom ze at si najdu ucitele a pritom by ten topic byl alespon prehlednejsi
2) Nejsou na to penize
3) Myslim ze video je lepsi misto toho abych to slozite rozepisoval
4) Neznamena ze kdyz chces za to penize (alespon podle tveho prispevku to tak vyznelo) tak ze ostatni nebudou chcit poradit bez placeni
5) Kdyz napisu svuj problem poradite,kdyz to chci natocit tak mluvite neco o tom ze at si najdu ucitele a pritom by ten topic byl alespon prehlednejsi
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Tak potom to mas tady... hrani-na-kytaru-tabulatury/online-kytar ... -t184.html
-
lamer co neumi hrat
Jenze ja nechci vyukova videa ale ja chci sem postovat videa jak hraju na kytaru aby jste mi rekli co delam spatne atd
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Tak ze chces zadarmo to za co bys jinak musel platit a samoukem byt taky nechces.Fair enough.
- Nero
- Rádce
Mých 21 414 příspěvků (do této doby) zde bylo napsáno zadarmo, ani jeden z jejich adresátů mi nedal ani korunu. To je asi tak vše, co ti k tomu můžu říct.lamer co neumi hrat píše: 4) Neznamena ze kdyz chces za to penize (alespon podle tveho prispevku to tak vyznelo) tak ze ostatni nebudou chcit poradit bez placeni
Holt si musíš vybrat, jestli chceš být samouk nebo si zaplatit učitele. Je rozdíl se občas zeptat, když na něco nemůžeš přijít, a pravidelně po někom chtít, aby ti vysvětlovat, co děláš špatně.
(Btw, s tím autobusem to je fakt smůla teda...)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
lamer co neumi hrat
Muzu zaplatit jedine tak ze bych vyucujicimu na foru kazdy mesic kupoval kredit za 100KČ na ulozto atd
ja myslim, ze video sem dat klidne muzes (to muze kdokoliv, kdyz se to vezme takhle) ... a kdyz se nekomu bude chtit napsat nejaky komentar, tak ho napise. takhle plasit dopredu nic neprinese.
-
lamer co neumi hrat
Ty videa bych sem nedaval napr 2 roky aby jste mi porad radili. Spis mi jde o zacatky. Brnkani,drzeni kytary,ladeni atd.
no .. tak to udelej a uvidi se.
(a vymaz z nazvu tematu to "DULEZITE", to stejne kazdyho akorat odradi hned na zacatku...)
(a vymaz z nazvu tematu to "DULEZITE", to stejne kazdyho akorat odradi hned na zacatku...)
-
lamer co neumi hrat
Re: Vyuka pres video
Ok tak zitra po skole sem poslu video a uvidi se co na to reknou ostatni.
- Nero
- Rádce
A úplně nejlepší bude, kdy využiješ thready, které již existují - hrani-na-kytaru-tabulatury/co-tu-jiz-je ... 11673.html Tady jsou odkazy snad na všechny možné problémy a témata.
Nicméně si ujasni rozdíl mezi výukou a prosbou o radu...
Nicméně si ujasni rozdíl mezi výukou a prosbou o radu...
PetrPeter 1975 - 2008
proboha
A kdo ti brání je sem dávat JENOM měsíc...to je na tobě jak rychle se zlepšíš. Já se na kytaru učil sám, příležitostně když jsme se sešli na chatě se známýma, tak mi kamarádi ukázali co dělám špatně, nebo jsem se jich zeptal jak by zahráli ono či tamto. Chuť učit se je na tobě. A z toho co jsi psal tak podle mě ani tak nehledáš řešení jako spíš vypisuješ co nemůžeš a proč to nejde. Takhle to nefunguje. Projev iniciativu, zkus to, a pokud se ti nebude něco zdát, nebo ti to hold nepůjde, tak sem hoď video, a nevěřím že se tu nenajde nikdo, kdo by ti neporadil. Tohle je na tobě. Pečený holubi do huby nepadaj
Po roce jsem zkusil svůj první projekt s klukama ze školy, a teď jsem tam kde jsem nečekal že budu. Mám perspektivní skupinu, jsem spokojený, a můžu říct že za to vděčím svojí píli. Tak se snaž.
Hodně štěstí
EDIT: Navíc co se týče výuky přes webku nebo podobný blbosti, nevěřím tomu. Ten člověk ti může 100x dokola říkat že si máš dát prst tak a tak, ale když ti neukáže JAK přesně na to, tak tě to bude spíš unavovat (a vyučujícího taky). Osobní kontakt je nejlepší, a úplně nej je zkoušet a zkoušet sám. Přijdeš na rúzné věci, a ty malé radosti že jsi na něco přišel ti dodají chuť do dalšího hraní.
A tímto už končím
Po roce jsem zkusil svůj první projekt s klukama ze školy, a teď jsem tam kde jsem nečekal že budu. Mám perspektivní skupinu, jsem spokojený, a můžu říct že za to vděčím svojí píli. Tak se snaž.
Hodně štěstí
EDIT: Navíc co se týče výuky přes webku nebo podobný blbosti, nevěřím tomu. Ten člověk ti může 100x dokola říkat že si máš dát prst tak a tak, ale když ti neukáže JAK přesně na to, tak tě to bude spíš unavovat (a vyučujícího taky). Osobní kontakt je nejlepší, a úplně nej je zkoušet a zkoušet sám. Přijdeš na rúzné věci, a ty malé radosti že jsi na něco přišel ti dodají chuť do dalšího hraní.
A tímto už končím
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
-
lamer co neumi hrat
Tak akordy umim nahmatat tak aby mi zneli ale jakmile mam otlacene prsty (drazky od strun) tak nestisknu struny protoze mi vlastne vlezou do drazky a musim na tu strunu HOODNE HOODNE tlacit tak ze me ta ruka hodne boli (a pritom pisete ze mam hrat levackou uvolnene a takhle si uvolnenou ruku nepredstavuji)....
a treba to jestli mam naladenou kytaru snad poznate z web kamery nebo ne ?
a treba to jestli mam naladenou kytaru snad poznate z web kamery nebo ne ?
- Nero
- Rádce
To nemáš ladičku (nebo uši), že sám nepoznáš, kdy je kytara naladěná?
(Než napíšeš, že jsi začátečník a na ladičku nemáš peníze, tak věz, že existují softwarové ladičky...)
To, že nemáš vyhranou ruku a ztvrdlé prsty, není věc řešielná videem. Prostě se musí ruka vycvičit.
(Než napíšeš, že jsi začátečník a na ladičku nemáš peníze, tak věz, že existují softwarové ladičky...)
To, že nemáš vyhranou ruku a ztvrdlé prsty, není věc řešielná videem. Prostě se musí ruka vycvičit.
PetrPeter 1975 - 2008
-
lamer co neumi hrat
Ladicku mam na kytare ale nevim jestli ladi spravne jak ma protoze celej set (kytara,obal,kombo,remen,DVD) stalo celkem 3000kc a moc ty ladicce neverimNero píše:To nemáš ladičku (nebo uši), že sám nepoznáš, kdy je kytara naladěná?
- Nero
- Rádce
Tak si to ověř nějakou tou softwarovou ladičkou.
Člověče, trochu vlastní invence...
Člověče, trochu vlastní invence...
PetrPeter 1975 - 2008
-
lamer co neumi hrat
Ja ani nevedel ze nejaka softwarova ladicka existuje 
edit: tak jsem si chtel stahnout nejakou ladicku a pruser: nemam mikrak
edit: tak jsem si chtel stahnout nejakou ladicku a pruser: nemam mikrak
Naposledy upravil(a) lamer co neumi hrat dne 2.04.2012 18:56, celkem upraveno 1 x.
Nemám nic proti, ale protože byla ladička levná tak doufáš, že ti s přesností 3 centů odpovíme přes webkovej mikrofon na tvou otázku? Sorry, ale místo tohohle jsi už mohl mít kytaru dávno naladěnou a šprtat se akordy