Elektrický xylofon

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
tom.batoh

Elektrický xylofon

Příspěvek od tom.batoh »

Zdravím,
musím vám něco ukázat. Nedávno jsem projížděl net a narazil jsem na borce co hrál na elektrický xylofon. http://www.youtube.com/watch?v=m5uin7Clzs4 Myslím, že má menší sólo okolo 1:00. Chtěl jsem podívát kolik taková sranda stojí a zjistit nějaké bližší specifika, ale ať jsem hledal sebevíce, na nic jsem nenarazil. Tak se vás chci zeptat, jestli vy o tom něco bližšího nevíte. Nejlépe, jestli jste neměli větší štěstí a jestli jste na ten nějaký odkaz nenarazili při brouzdáni po internetu. Díky
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Elektrický xylofon

Příspěvek od rotten77 »

tom.batoh píše:Zdravím,
musím vám něco ukázat. Nedávno jsem projížděl net a narazil jsem na borce co hrál na elektrický xylofon. http://www.youtube.com/watch?v=m5uin7Clzs4 Myslím, že má menší sólo okolo 1:00. Chtěl jsem podívát kolik taková sranda stojí a zjistit nějaké bližší specifika, ale ať jsem hledal sebevíce, na nic jsem nenarazil. Tak se vás chci zeptat, jestli vy o tom něco bližšího nevíte. Nejlépe, jestli jste neměli větší štěstí a jestli jste na ten nějaký odkaz nenarazili při brouzdáni po internetu. Díky
Na tom xylofonu je to přímo napsáno:
pehve

Příspěvek od pehve »

není lepší dřevo? tohle zní jako synťák :|
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

pehve píše:není lepší dřevo? tohle zní jako synťák :|
Já si naopak myslím, že je to perfektní věc pro někoho, kdo umí na xylofon a chce trochu víc experimentovat.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

jaky drevo? neni to midi kontroler? resp. kontroler s vestavenym zvukovym modulem?
pehve

Příspěvek od pehve »

no pravě, s xylofonem nic společného
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“