Eden 264 WTX - kolísanie zvuku

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Odpovědět
HungryGhost

Eden 264 WTX - kolísanie zvuku

Příspěvek od HungryGhost »

Kód: Vybrat vše

http://cf.mp-cdn.net/e4/57/318d9086c63d477ecd660da7e2f9.jpg
Dobrý Deň. Som vlastník Eden 264 WTX a reproboxu ( Presne ten čo je na obrázku) a nán Problém zo zvukom.
Ked začnem hrať na basu tak mi zvuk nechce hrať tak ako má! Napríklad dám na base volume na maximum tak zosilovač sa vôbec tak nespráva a hrá príliš ticho. Ked začnem poriadne brnkať po strunách tak zvuk odrazu vyskočí a po chvíle zase začne padať.Takže ked chceme v skušobni zahrať nejaký song a ja sa mám v jednej časti pesničky pripojiť tak nie je šanca lebo mi to hrá po tichu a asi 3sec trvá aby sa hlasitosť zdvihla ale aj tak hned padne.Aj ked prestanem hrať tak začne upadať zase do tichého stavu. Je to dobre počuť aj na reproboxu. Zosilovač som poslal na reklamáciu a oni mi ho poslali späť z tým, že je v poriadku len to že ho nemám nastavený správne. Ale viem že to není problém v nastavení lebo mi to predtým nikdy nerobilo až potom na jednej skúške z ničoho nič začalo robiť. Nie som expert na aparatúru tak nwm. Nemôže to byť aj reproboxom?
Moon

Re: Eden 264 WTX - kolísanie zvuku

Příspěvek od Moon »

Určitě si zkus zapůjčit jinou basu a jiný kabel. Pokud bude porucha trvat,připoj na zkoušku jinou bednu,třeba i kytarovou nebo PA. Jen tak se dopracuješ k místu závady v řetězci - basa,kabel,zesilovač, kabel, bedna
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
HungryGhost

Basu a káble môžem vylúčiť hned a ked mi poslali zosilovač že je v poriadku tak asi možno je to v reproboxe. Musím vyskúšať dám vedieť.
heczis

Příspěvek od heczis »

Asi se mi děje totéž. Jen teď nevim, jestli mám 260 nebo 264.
Každopádně hraje jak chcíplej, po přebuzení chvíli normálně a pak to zase postupně umírá až do skoroneslyšna. Špatně to nastavený nemám, to vim určitě a v kabelech ani basách to taky neni.
fretless a 6tka od Petra Minaříka, jazzbass od Jardy Ubla, hlavy Peavey MAX160 a Eden WTX260, 2x box Hocke 1x12", mulťák Zoom B2.1u, trombon King 3B
http://bandzone.cz/sunday4
HungryGhost

To som rád že tento problem nemám iba ja ..mám aktívnu basu a kamarát mi poradil že to môže byť aj slabou batériou a tak som ju vymenil a nič. fakt som zúfalí lebo na tom sa už fakt nedá hrať. Musím akokeby potom buchnúť aby sa hlasitosť zvýšila ale i tak to začne po 3 sec padať dole . kable su v poriadku , basa je v poriadku, a reprobox keby bol napi*u tak by asi vôbec nehral :(
Moon

Příspěvek od Moon »

Tak to opravdu vypadá buď na konstrukční chybu, nebo vadnou serii. Tipnul bych to na koncový stupeň.
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
Anger4141

Příspěvek od Anger4141 »

No celkove nic proti edenu sam ho mam ale co koukal tak nejaky zavady ma pomerne dost casto.I kdyz zvukove je super :)
Fokus Les Paul Custom černa.(EMG 60/81)
EDEN E115C 320W
Co bylo:
Fokus Explorer M.2 černa.
kombo Marshall master lead.
Kombo CRATE Flex Wave Series FW120 120 W, 2x 12"
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“