odposluchova cesta
Pravidla fóra
odposluchova cesta
zdravim,
ospravedlnujem sa za mozno primitivnu otazku, ale rad by som sa Vas na nieco spytal.Kapela hra v zlozeni: spev, klaves, saxofon, kontrabas, bicie. Zvukar si pyta pocet odposluchovych ciest. Znamena to jedinecny signal nastroja , ktory pojde zvlast do odposluchov? resp. prosim objasnite mi tento termin...
vdaka a este raz sorry for dumb question...
ospravedlnujem sa za mozno primitivnu otazku, ale rad by som sa Vas na nieco spytal.Kapela hra v zlozeni: spev, klaves, saxofon, kontrabas, bicie. Zvukar si pyta pocet odposluchovych ciest. Znamena to jedinecny signal nastroja , ktory pojde zvlast do odposluchov? resp. prosim objasnite mi tento termin...
vdaka a este raz sorry for dumb question...
Re: odposluchova cesta
Znamená to, že když má např. mix 4. odposlechové cesty, můžete si na pódiu namíchat 4 různé poměry v jednotlivých monitorech.
Bubeník bude chtít ve svém odposlechu kytary, dechy, klávesy a hlavně zpěv
Zpěvák si namíchá také podle svého, určitě svůj zpěv, kytaru, ságo, klávesy atd...
Saxofonista si řekne zase něco jiného
a tak dále
Když jsou Auxy např. jen dva, musí se najít kompromis, aby to vyhovovalo všem...
Bubeník bude chtít ve svém odposlechu kytary, dechy, klávesy a hlavně zpěv
Zpěvák si namíchá také podle svého, určitě svůj zpěv, kytaru, ságo, klávesy atd...
Saxofonista si řekne zase něco jiného
a tak dále
Když jsou Auxy např. jen dva, musí se najít kompromis, aby to vyhovovalo všem...
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
diky moc, tak to teda chapem dobre 
Není zač 
a spousta No name...
a spousta No name...
(jen poznamka: v puvodni otazce mi to prislo mysleny jinak, nez jak to pak objasnil zzbar. presto potom tazatel pise "tak to teda chapem dobre". neni v tom trochu rozpor?)
paris - hm... napisal som do odposluchov a myslel z nich von... :-/ hlavne, ze a chapeme, ci? .-)
ano, jestli je to jasne, tak je to v pohode 
ano. ale jeste si napsal "jedinecny signal nastroja", ale jde spis o "jedinecny mix nastroju".hot.dog píše:napisal som do odposluchov a myslel z nich von...
Jj, mírný rozpor v otázce tam byl
, ale bylo mi jasné, nač se párek ptá. Otázka: "kolik chcete odposlechových cest?" je jedna z prvních, kterou zvukař (cizí) kapele položí. Takže běžná věc 
a spousta No name...
a spousta No name...
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Běžná věc je, že bych rád ty čtyři.... a zvukař má.... dvězzbar píše:... Otázka: "kolik chcete odposlechových cest?" je jedna z prvních, kterou zvukař (cizí) kapele položí. Takže běžná věc
Ale jo, je to pěkné že se ptá předem.