mam otazku ohledne tohohle komba. je pravda ze predtim se delali ve v korei a ted ve vietnamu ze je lepsi kus z korei? a je lepsi starsi koupit z korei stare asi 6 let nebo z vietnamu a bude o neco novejsi?
dekuji
Vox AD50VT: Vietnam vs Korea
Pravidla fóra
Re: Vox AD50VT
korea - ja ji měl a když jsme je porovnávali s vietnamem od kolegy, hrálo to lépe, zvuk byl barevnější a víc to tlačilo - při shodném nastavení. mně to moje jelo celou dobu bez problémů, jemu na vietnamu po 2 letech odešel zdroj - vyschlé kondenzátory. Opravář tehdy říkal, že to tam snad pájejí děti, že tolik studeňáků ještě neviděl. současné řady VT a VT+ jsou prý lepší, už prý kvalitu hlídají více a asi se to už i naučili:-)
ale takze nevadi kdyz bude korea 6 let stara ne?kdyz se lampy menili kazdy rok takze staci jen kdyztak vymenit po case lampu
ony se ani tak často měnit nemusí. ad50vt má jednu ecc83(12AX7) ve valve reactor obvodu. mně se zdálo,že tam nejlíp hrají JJ, mám ještě doma nějaké marshall, i nějaké ruské - ono je to dost podobné.Nejsem žádný netopýr, ale mně se ta JJ (to je vlastně bývalá slovenská Tesla) zdála nejlepší.
Stáří nerozhoduje, spíš stav. stouni hrají na fendery twin / bassman z 60tých let:-). ale hrálo to pěkně, ten můj kus byl dobrej, hned bych ho koupil zpět:-).
Stáří nerozhoduje, spíš stav. stouni hrají na fendery twin / bassman z 60tých let:-). ale hrálo to pěkně, ten můj kus byl dobrej, hned bych ho koupil zpět:-).