Zapis do guitar pro kdo stim umí nikoho nemuzu najit ????
Pravidla fóra
Zapis do guitar pro kdo stim umí nikoho nemuzu najit ????
Zdravím vás Nějáká dobrá duše která umí zapisovat v guitar pro podle mp3 Našla by se zde? nejelpe kdyby měla icq finanční odměna jistá...
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapis do guitar pro kdo stim umí nikoho nemuzu najit ????
01. Kto chce vedieť zapisovať v GP, musí bohužiaľ (alebo vďaka Bohu???) poznať aspoň základy hudobnej teórie a musí poznať noty. Ak už nie samotné tóny, ale minimálne dĺžky nôt, takže to síce nieje nič extra ťažké, ale úplný amatér to nedokáže.
02. Neviem, čomu síce hovoríš finančná odmena, ale určite nečakaj, že ti niekto za pár korún bude celý deň sedieť pri GP a vyťahovať z mp3-ky nejaké krkolomné sóla, atď.
Napíš mi prípadne správu, čo by si potreboval, možno by som sa ti na to pozrel.
02. Neviem, čomu síce hovoríš finančná odmena, ale určite nečakaj, že ti niekto za pár korún bude celý deň sedieť pri GP a vyťahovať z mp3-ky nejaké krkolomné sóla, atď.
Napíš mi prípadne správu, čo by si potreboval, možno by som sa ti na to pozrel.
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
navíc pokud chceš přepsat song od nějakého známého interpreta, tak GPčka už jsou dávno hotová stačí hledat 
přesně tak...a jestli můžu doporučit, tak já používám místo GP Tux guitar...přijde mi to o něco přehlednější a propracovanější. 
- bazdesh
- last.fm: bazdesh
- Bandzone: bazdesh
- Kontaktovat uživatele:
Kdyžtak sem napiš co potřebuješ, to že to ty nemůžeš najít neznamená, že to "neexistuje"
(offtopic)
Guitar Pro 6 je dokonalý, krásně přehledný, jen si musíš zvyknout že to při importu gp5/4/3 trochu "kazí" nastavenej zvuk, hlasitost a tak..
(offtopic)
Mluvíš o Guitar Pro 5, že? ..MejlaSN píše:přijde mi to o něco přehlednější a propracovanější.
Guitar Pro 6 je dokonalý, krásně přehledný, jen si musíš zvyknout že to při importu gp5/4/3 trochu "kazí" nastavenej zvuk, hlasitost a tak..
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
[OT]TG je fajn akorat na orientacni prehrani a prohlizeni not/tabu. Na zapis je uz dost nepohodlnej :-/
GP6 ma od dokonalosti ovsem taky daleko. Narocnost na HW ma az neumerne vysokou, spousta bugu a podivnych nedodelku. Ale pro zapis porad pohodlnejsi nez TG. Nekdy by se fakt hodilo neco mezi TG a GP6 (a to i cenove - TG nedostacuje, GP6 ma velky pomer cena/pohodli)[/OT]
GP6 ma od dokonalosti ovsem taky daleko. Narocnost na HW ma az neumerne vysokou, spousta bugu a podivnych nedodelku. Ale pro zapis porad pohodlnejsi nez TG. Nekdy by se fakt hodilo neco mezi TG a GP6 (a to i cenove - TG nedostacuje, GP6 ma velky pomer cena/pohodli)[/OT]
Hodně budem někde...
Re: Zapis do guitar pro kdo stim umí nikoho nemuzu najit ??
Lze nějak vyrendrovat z Guitar Pro 5 písničku do mp3?
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
Re: Zapis do guitar pro kdo stim umí nikoho nemuzu najit ??
Název tohoto vlákna je SUPER!!!
Příjemné pobavení na nedělní večer...
Příjemné pobavení na nedělní večer...