pripojenie Yamaha klaves k PC
Pravidla fóra
-
zaciatocnik
pripojenie Yamaha klaves k PC
zdravím, mam taku otazku..mam tieto klavesy YAMAHA YPT 220 http://www.bigmusic.sk/yamaha-ypt-220?I ... 7&id=13384 a chcem sa spytat ci sa daju nejak pripojit k PC.ak ano tak ako?chcel by som to totiz skusit ci to bude komunikovat s FL Studiom k to bude kompatibilne nejak z PC.dakujem
Re: pripojenie Yamaha klaves k PC
ano. pres midi rozhrani. k pocitaci se da koupit prevodnik.zaciatocnik píše:chcem sa spytat ci sa daju nejak pripojit k PC.ak ano tak ako?
-
zaciatocnik
mohol by som poprosit nejaky link takeho zariadenia?alebo ci by som to dokazal prepojit aj cez toto? http://www.proaudio.sk/audio-prevodniky ... ie---5631/
ano. pres neco takoveho (konkretne pres tohle by sly zapojit dva takove nastroje).
-
zaciatocnik
diky moc...pojdem si to teda kupit.dam vediet ci to spojazdním.zatim naschle
-
zaciatocnik
zdravim...tak kupil som nakoniec iny, lebo tamten nemali..tak som kupil len jedno usb a na druhom konci midi out a in..funguje to s flkom, len este tam budem musiet nejake veci ponastavovat.keby niecomu nerozumiem tak budem asi opat otravny:))...moc pekne dakujem...nech nas hudba sprevadza:))
Přenos nahrané skladby z digitál. piána yamaha p-95 do PC
Dodrý den,
potřebovala bych poradit s přenosem nahrané skladby z digitálního piána yamahy P-95 do počítače. Koupili jsme převodník , stáhli do počítače program od yamaha Musicsoft Downloader a nastavili vše dle návodu, problém je vtom , že se v počítači objeví pouze soubor záložních dat P-95.BUP a žádná jiná nahraná skladba. Poradil by mi někdo, kde sestala chyba. Díky Luka
potřebovala bych poradit s přenosem nahrané skladby z digitálního piána yamahy P-95 do počítače. Koupili jsme převodník , stáhli do počítače program od yamaha Musicsoft Downloader a nastavili vše dle návodu, problém je vtom , že se v počítači objeví pouze soubor záložních dat P-95.BUP a žádná jiná nahraná skladba. Poradil by mi někdo, kde sestala chyba. Díky Luka
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 26.11.2013 11:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s existujícím threadem. Netřeba zakládat nový.
Důvod: Sloučeno s existujícím threadem. Netřeba zakládat nový.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přenos nahrané skladby z digitál. piána yamaha p-95 do P
Tu skladbu chcete do počítače dostat jako AUDIO (=poslouchatelný zvuk) nebo jako MIDI (=řídící zprávy bez zvuku)?
P.
P.
A pokud by šlo o to dostat do PC (DAWu) to audio, tak jde to prosím taky? Přes USB?
Pres USB? To zalezi na nastroji, nektere to umoznuji. Ale vetsinou ne, vetsinou je na nastroji USB port jen pro prenos MIDI dat.